Hamile miyim

Dağılmış biraz var gibi görünüyor ama yanlış olabilir başka bı test yap varsa, ya da sabah aile hekimine gidip bı kan verip beta baktır kanda kesin sonuç alırsın

Dağılmıs olduğu için net değil. Tekrarlamak lazım sanırım çok idrar damlatilmis. Kan testi de verilebilir. De Son gorsel ne anlamadım idrar değildir inşallah. Silerseniz iyi olur.

Niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz ki bilmiyorum denedim
Bu cevap bana yönelik degil ama ben de tepki gosterdigim için yazmak istedim.Tabi ki deneyebilirsiniz. Ne kadar heyecanlı olduğunuzun da farkındayım biz de ilk öğrendiğimizde boyleydik. Sorun buraya idrar fotoğrafı atmanız. Tepki gelmesi normal. Sitede aslında bu tarz görseller yasak. Özellikle gebelikte midesi oldukça hassas arkadaşlarımız var. Çamaşır suyuyla yaptığınız testin bilimsel bir geçerliliği yok. Büyüklerden kalmış bir inanç sadece. İdrar amonyak içerir, çamaşır suyundaki klorla birleşince tepkime göstermesi normal. Bunun yerine direkt kan testi verirseniz durumunuzu netlestirmis olursunuz.

Haklısınız onu düşünemedim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…