- 4 Nisan 2025
- 62
- 16
- 3
- 20
- Konu Sahibi mine dinkey
-
Ay ne güzel inşallah benimkide öyle olursu an oyle gozukuyor artışı takip etmek önemli ben de reglme 6 gün kala 38.3’le öğrendim 1 gün kala 393 olmuştu şimdi 3 gün geciktim yarın tekrar kan vericem inşallah çok güzel artmıştır da keseyi görürüzsize de hayırlı uğurlu olsun inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız dedigim gibi artışı takip edin kimyasal gebelik olmaması açısından
çok iyi biliyorum o isteği ben de çok çok istiyorum inşallah hepimize sağlıklı evlat nasip olur tekrar kan verdikten sonra sonucu mutlaka bildirin merak ederimAy ne güzel inşallah benimkide öyle olur
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim ben o zaman aşırı belirtim vardı mide bulantısı kusma tiksinme koku hassasiyeti vesaire ama şuan hiç öyle belirtilerşm yok açıkcası umarım bu sefer gerçekten hamileyimdir çok istiyorum
Teşekkür ederim inşallah pozitif olarak bildirmek nasip olurçok iyi biliyorum o isteği ben de çok çok istiyorum inşallah hepimize sağlıklı evlat nasip olur tekrar kan verdikten sonra sonucu mutlaka bildirin merak ederim
çıktımı kan sonucunuz? gebesiniz bence:)Günaydın sabah ikinci testi yaptım anında çıktı elim ayağım titriyor ya
Ya beta HCG hariç hepsi çıkmış valla şaka gibi ya neden böyle oldu ki acaba acile mı gitsem akşam acaba bilemedim şimdiçıktımı kan sonucunuz? gebesiniz bence:)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇıktı sonucum 148 çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba betam 35,9 çıktı yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı saatli hayırlısıylaHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çıktı 1062 olmuş bileçıktımı kan sonucunuz? gebesiniz bence:)
1062 çıktı 1 hafta sonra gittim kan vermeyeçok iyi biliyorum o isteği ben de çok çok istiyorum inşallah hepimize sağlıklı evlat nasip olur tekrar kan verdikten sonra sonucu mutlaka bildirin merak ederim
Artışın gayet güzelMerhaba kızlar bugün kan verdim 549 çıktı
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına İnşllahArtışın gayet güzel
merhaba adet gününden kaç gün önce ya da adet gecikmesinden kaç gün sonra bu sonucu aldınız?Merhaba betam 35,9 çıktı yardımcı olurmusunuz
1 gün geçmişti canımmerhaba adet gününden kaç gün önce ya da adet gecikmesinden kaç gün sonra bu sonucu aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?