Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim test sonucum da böyleydi hem kasette hem bu testte. Kan verin ve netleştirin derim
Bide bu testten önceki aylarda defalarca yaptım hep negatifti bide hemen çıktı reglime 4 gün var inan çok acı çektim inşallah bu ay oldu yaaBenim test sonucum da böyleydi hem kasette hem bu testte. Kan verin ve netleştirin derim![]()
Bu testen 10 ttane önceden yapmışimdirve hic biiri böyle cikmadi ama çok korkuyorum olmazsa diyeBenim test sonucum da böyleydi hem kasette hem bu testte. Kan verin ve netleştirin derim![]()
İlk 5 dkk içinde baktıysanız pozitiftir ama beklediyse uzun süre geçersiz oluyormuşBide bu testten önceki aylarda defalarca yaptım hep negatifti bide hemen çıktı reglime 4 gün var inan çok acı çektim inşallah bu ay oldu yaa
Hemen çıktı 3 dk iicinde bide deffalarca deneddim bu testen hiç kuruma çizgisi olmadı en az 10 adet yapmisimdirr önceden asla böyle bişey olmadiİlk 5 dkk içinde baktıysanız pozitiftir ama beklediyse uzun süre geçersiz oluyormuş
Benim test sonucum da böyleydi hem kasette hem bu testte. Kan verin ve netleştirin derim
Bu erken gebelik testlerinin doğruluk payı daha yüksek oluyor isterseniz görsellerini eklerim.Bu testen 10 ttane önceden yapmışimdirve hic biiri böyle cikmadi ama çok korkuyorum olmazsa diye
Korkmayın en hayırlı zamanda geliyorlar şimdiden hayırlı olsun kan verin içiniz rahat etsin.Bu testen 10 ttane önceden yapmışimdirve hic biiri böyle cikmadi ama çok korkuyorum olmazsa diye
Sizde gorseellerini ekleyin sizde varsa fotoğraf reglimin gecikmesini bekleyeyim mi ?kan icinKorkmayın en hayırlı zamanda geliyorlar şimdiden hayırlı olsun kan verin içiniz rahat etsin.
Testte çıktıysa kanda hayli hayli çıkar benim geç döllenme olmuş ve regl gecikmesinden 2 hafta sonra test yaptığım halde silik çıkmıştı. Adetleriniz düzenli miydi ?Sizde gorseellerini ekleyin sizde varsa fotoğraf reglimin gecikmesini bekleyeyim mi ?kan icin
Hatta pembe olanı yapamayıp atmıştım sonra bir baktım hafif silik çıkmış inanamayıp hepsini birden yaptımSizde gorseellerini ekleyin sizde varsa fotoğraf reglimin gecikmesini bekleyeyim mi ?kan icin
Evet duzenli geçen ay 3 gün erken geldi sadecee normalde asla olmazdı sadece geçen ay yaşadım bu ay kaynanam bana macun getirdi onu yedimTestte çıktıysa kanda hayli hayli çıkar benim geç döllenme olmuş ve regl gecikmesinden 2 hafta sonra test yaptığım halde silik çıkmıştı. Adetleriniz düzenli miydi ?
AA sizinki gerçekten çok silik ona rağmen çıkmış sizde kanda ama işte içimde sıkıntı var bide çok ağrım var hastaneye gitmeli miyim belki normal değil bilmiyorumTestte çıktıysa kanda hayli hayli çıkar benim geç döllenme olmuş ve regl gecikmesinden 2 hafta sonra test yaptığım halde silik çıkmıştı. Adetleriniz düzenli miydi ?
Ne güzel şifa olmuştur umarım. Öğrendiğiniz tarihte öğrenen de çok oluyor adetiniz düzenliymiş tutmuş olabilir.Evet duzenli geçen ay 3 gün erken geldi sadecee normalde asla olmazdı sadece geçen ay yaşadım bu ay kaynanam bana macun getirdi onu yedim
İçinizdeki sıkıntının sebebi nedir ya yoksa diye mi düşünüyorsunuz ve ağrınız nerede tam olarak?AA sizinki gerçekten çok silik ona rağmen çıkmış sizde kanda ama işte içimde sıkıntı var bide çok ağrım var hastaneye gitmeli miyim belki normal değil bilmiyorum
Evet inşallah çok bekledim inan çok ağladım oldu sonunda inşallah Rabbimden gelen herşeye teslimim o herşeyi daha iyi bilir Allah olmayana nasip etsinNe güzel şifa olmuştur umarım. Öğrendiğiniz tarihte öğrenen de çok oluyor adetiniz düzenliymiş tutmuş olabilir.
Evet yoksa diye endişeleniyorum kasik ağrım var küçük harekete bile ağrıyor dünde ağrıyorduİçinizdeki sıkıntının sebebi nedir ya yoksa diye mi düşünüyorsunuz ve ağrınız nerede tam olarak?
Hiç dert etme canını da sıkma Rabb’im vereceği zamanı o kadar iyi biliyor ki. Bu süreç baştan sona çok zor bence öğreniyorsun içini aynı anda sevinç ve korku sarıyor acaba sağlıklı mı,bir sorun var mı acaba sonu gelmiyor. Bolca duâ edin şükür namazı kılınEvet inşallah çok bekledim inan çok ağladım oldu sonunda inşallah Rabbimden gelen herşeye teslimim o herşeyi daha iyi bilir Allah olmayana nasip etsin![]()
Ağrı normal regliniz de yaklaşmış biz 16 haftalık olduk kasık ağrıları halen devam ediyor.Evet yoksa diye endişeleniyorum kasik ağrım var küçük harekete bile ağrıyor dünde ağrıyordu