Öyle mi sizinle ilk mutlugumu paylaştım size biraz dua etmek istedim Allah çocuğunuzu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin umarım çok mutlu olursunuz :)Ağrı normal regliniz de yaklaşmış biz 16 haftalık olduk kasık ağrıları halen devam ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi sizinle ilk mutlugumu paylaştım size biraz dua etmek istedim Allah çocuğunuzu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin umarım çok mutlu olursunuz :)Ağrı normal regliniz de yaklaşmış biz 16 haftalık olduk kasık ağrıları halen devam ediyor.
Allah razı olsun Rabb’im sizi de hayırlı haberlerle müjdelesin bu güzel duyguları siz de tadın inşAllah. Umarım dilediğiniz haberleri alırsınızÖyle mi sizinle ilk mutlugumu paylaştım size biraz dua etmek istedim Allah çocuğunuzu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin umarım çok mutlu olursunuz :)
Boş gebelik olabilir mi yani hastaneye gitmemeli miyim adet günümde mi gideyim kafam çok karışıkAllah razı olsun Rabb’im sizi de hayırlı haberlerle müjdelesin bu güzel duyguları siz de tadın inşAllah. Umarım dilediğiniz haberleri alırsınız![]()
Merhaba bişey soracaktım siz o çizgiyi gördükten sonra kan verdiğiniz zaman kaç haftalık çıkmıştıAllah razı olsun Rabb’im sizi de hayırlı haberlerle müjdelesin bu güzel duyguları siz de tadın inşAllah. Umarım dilediğiniz haberleri alırsınız![]()
Kötü düşünüp kötüyü çekmeyin lütfen ben hastaneye gitmenizden yanayım testte silik çizgi çıktıysa değer yükselmiştir ve bu kanda belli olur. Testte gördükten hemen sonra gece 12’de gitmiştim ve değer 103’tü 3,4 haftalık denmişti.Boş gebelik olabilir mi yani hastaneye gitmemeli miyim adet günümde mi gideyim kafam çok karışık
Merhaba bişey soracaktım siz o çizgiyi gördükten sonra kan verdiğiniz zaman kaç haftalık çıkmıştı
Bizim burdaki ecazaneden aldım vula life ulutra erken gebelik testi bugün tekrar deniyecem hala eşim inanmıyor doktora pazartesi gidecezAdet gününüz geçince gidin bence değer yükselmiş olur. Testleriniz hangi markaydı acaba
Evet eşime söyledim o diyor yanlış testir bellki asla hamile olduğumu dusunmuyor sürekli sen adet olacaksın göreceksin diyor durumumuz çok iyi özel hastaneye felan gitmek istiyorum yanıltıcı diyor bu test ağrı var diyorum e tabi olur diyor adete yakınsın diyor beklemek zorundayım bende mallesefKötü düşünüp kötüyü çekmeyin lütfen ben hastaneye gitmenizden yanayım testte silik çizgi çıktıysa değer yükselmiştir ve bu kanda belli olur. Testte gördükten hemen sonra gece 12’de gitmiştim ve değer 103’tü 3,4 haftalık denmişti.
Gösterdiğim zaman testi yüzünde bir gülümseme bile olmadı malesef inanmıyor aslaKötü düşünüp kötüyü çekmeyin lütfen ben hastaneye gitmenizden yanayım testte silik çizgi çıktıysa değer yükselmiştir ve bu kanda belli olur. Testte gördükten hemen sonra gece 12’de gitmiştim ve değer 103’tü 3,4 haftalık denmişti.
İsterseniz özelden konuşalımGösterdiğim zaman testi yüzünde bir gülümseme bile olmadı malesef inanmıyor asla
Tekrardan test yaptınız mı çok merak ettim.Gösterdiğim zaman testi yüzünde bir gülümseme bile olmadı malesef inanmıyor asla
Benim 2 ay üst üste böyle cıktı ama negatif sonuc aldım en iyisi kan vermen sonrası derin keder oluyor sonra. İnşallah vardır ama inşallah Allah kucağını bos bırakmasın
Olurİsterseniz özelden konuşalım![]()
yapmadim kartı kaybettim ttam cikacaken şimdi buldum şimdi gidip alcam yarın test yaparimTekrardan test yaptınız mı çok merak ettim.
Bugün yapın yaOlur
yapmadim kartı kaybettim ttam cikacaken şimdi buldum şimdi gidip alcam yarın test yaparim
Canım 5 ay önce yaptığım kaset testen farklı bir kaset test yaptım pozitifBugün yapın ya![]()
Senin adına çok sevindim valla kalbim küt küt oldu bir de sabah ilk idrarınla deneCanım 5 dk iicinde çıktı
Tamam canım valla şimdi daha net oldu diğer testimden sanki daha net yarın yine yazarım sabah heycandan uyuyabilirsem tabiSenin adına çok sevindim valla kalbim küt küt oldu bir de sabah ilk idrarınla dene![]()
Canım regl günü diyebilirim var testim silik çıkıyor sadece kaset test net bir şekilde çıkardı kız gitikce hgc mi dusuyor yoksa regl zamanı birden yükselecek mi?Senin adına çok sevindim valla kalbim küt küt oldu bir de sabah ilk idrarınla dene![]()
Yok hcg düşmez ondan değil çok yeni olduğu içindir. Ablam da yenilerde test yaptı regl günü 3 gün geçmiş ve o da silik gördü. Görselleri ekler misin?Canım regl günü diyebilirim var testim silik çıkıyor sadece kaset test net bir şekilde çıkardı kız gitikce hgc mi dusuyor yoksa regl zamanı birden yükselecek mi?
Senin adına çok sevindim valla kalbim küt küt oldu bir de sabah ilk idrarınla dene![]()
Yok hcg düşmez ondan değil çok yeni olduğu içindir. Ablam da yenilerde test yaptı regl günü 3 gün geçmiş ve o da silik gördü. Görselleri ekler misin?