Hamile miyim?

Ağrı normal regliniz de yaklaşmış biz 16 haftalık olduk kasık ağrıları halen devam ediyor.
Öyle mi sizinle ilk mutlugumu paylaştım size biraz dua etmek istedim Allah çocuğunuzu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin umarım çok mutlu olursunuz :)

Öyle mi sizinle ilk mutlugumu paylaştım size biraz dua etmek istedim Allah çocuğunuzu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin umarım çok mutlu olursunuz :)
Allah razı olsun Rabb’im sizi de hayırlı haberlerle müjdelesin bu güzel duyguları siz de tadın inşAllah. Umarım dilediğiniz haberleri alırsınız 🥰

Allah razı olsun Rabb’im sizi de hayırlı haberlerle müjdelesin bu güzel duyguları siz de tadın inşAllah. Umarım dilediğiniz haberleri alırsınız 🥰
Boş gebelik olabilir mi yani hastaneye gitmemeli miyim adet günümde mi gideyim kafam çok karışık
Merhaba bişey soracaktım siz o çizgiyi gördükten sonra kan verdiğiniz zaman kaç haftalık çıkmıştı

Adet gününüz geçince gidin bence değer yükselmiş olur. Testleriniz hangi markaydı acaba

Boş gebelik olabilir mi yani hastaneye gitmemeli miyim adet günümde mi gideyim kafam çok karışık

Merhaba bişey soracaktım siz o çizgiyi gördükten sonra kan verdiğiniz zaman kaç haftalık çıkmıştı
Kötü düşünüp kötüyü çekmeyin lütfen ben hastaneye gitmenizden yanayım testte silik çizgi çıktıysa değer yükselmiştir ve bu kanda belli olur. Testte gördükten hemen sonra gece 12’de gitmiştim ve değer 103’tü 3,4 haftalık denmişti.

Adet gününüz geçince gidin bence değer yükselmiş olur. Testleriniz hangi markaydı acaba
Bizim burdaki ecazaneden aldım vula life ulutra erken gebelik testi bugün tekrar deniyecem hala eşim inanmıyor doktora pazartesi gidecez

Kötü düşünüp kötüyü çekmeyin lütfen ben hastaneye gitmenizden yanayım testte silik çizgi çıktıysa değer yükselmiştir ve bu kanda belli olur. Testte gördükten hemen sonra gece 12’de gitmiştim ve değer 103’tü 3,4 haftalık denmişti.
Evet eşime söyledim o diyor yanlış testir bellki asla hamile olduğumu dusunmuyor sürekli sen adet olacaksın göreceksin diyor durumumuz çok iyi özel hastaneye felan gitmek istiyorum yanıltıcı diyor bu test ağrı var diyorum e tabi olur diyor adete yakınsın diyor beklemek zorundayım bende mallesef

Gösterdiğim zaman testi yüzünde bir gülümseme bile olmadı malesef inanmıyor asla

Canım 5 dk iicinde çıktı

Eklentiler

• IMG_20250516_162439.webp
    IMG_20250516_162439.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250516_162439.webp
    IMG_20250516_162439.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 36
Senin adına çok sevindim valla kalbim küt küt oldu bir de sabah ilk idrarınla dene 🥹
Canım regl günü diyebilirim var testim silik çıkıyor sadece kaset test net bir şekilde çıkardı kız gitikce hgc mi dusuyor yoksa regl zamanı birden yükselecek mi?

Canım regl günü diyebilirim var testim silik çıkıyor sadece kaset test net bir şekilde çıkardı kız gitikce hgc mi dusuyor yoksa regl zamanı birden yükselecek mi?
Yok hcg düşmez ondan değil çok yeni olduğu içindir. Ablam da yenilerde test yaptı regl günü 3 gün geçmiş ve o da silik gördü. Görselleri ekler misin?

Eklentiler

• IMG_20250517_105206.webp
    IMG_20250517_105206.webp
    13 KB · Görüntüleme: 27
Back
X