Hamile miyim

Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdir
9 gün çok erken bir süre, en erken 6-7 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum, umarım vardır 🙏 Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz 🌸

Eklentiler

• Picsart_25-06-28_13-17-41-260.webp
    Picsart_25-06-28_13-17-41-260.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
Yarin adet günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım sizce çizgi varmi ya filtre flan net olsun diye yaptım ama çıplak gözle de az da olsa belli oluyo

Fotoyu ekleyince kalite gitti ama var az da olsa acaba kimyasal mi yada geç döllenme mi oldu çok araftayim
Yarin adet günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım sizce çizgi varmi ya filtre flan net olsun diye yaptım ama çıplak gözle de az da olsa belli o

ben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştik
merhaba 4 mayısta ertesi gün hapı kullandım. 12-13 mayısta regl oldum, normalde 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken hala olmadım ve 16 gün gecikti. üç kere gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı atmadım baktım kaç saat geçti üzerinden yine negatifti. herhangi bir belirti yok ama çok geriliyorum adrt olamadığım için. adetlerim düzensizdi zaten hep bir hafta geciktiği falan da oluyordu. sizce hamile miyimdir

merhaba 4 mayısta ertesi gün hapı kullandım. 12-13 mayısta regl oldum, normalde 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken hala olmadım ve 16 gün gecikti. üç kere gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı atmadım baktım kaç saat geçti üzerinden yine negatifti. herhangi bir belirti yok ama çok geriliyorum adrt olamadığım için. adetlerim düzensizdi zaten hep bir hafta geciktiği falan da oluyordu. sizce hamile miyimdir
Ertesi gün hapları da adet düzenini bozabiliyor, zaten üzerinden çok zaman geçmiş gebelik olsaydı 3 testten en az birinde çıkardı mutlaka

Yarin adet günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım sizce çizgi varmi ya filtre flan net olsun diye yaptım ama çıplak gözle de az da olsa belli oluyo
Benim hepsi sabah ilk idrar soldaki ilk testimdi adet tarihim de 14 Şubat

Eklentiler

• 1000079774.webp
    1000079774.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000079772.webp
    1000079772.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar benim de ovülasyon sonrası kan testim 2,3 çıktı sizce yükselir mi?

Back
X