- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
Amin ınsallah ben 4 gün kala vs yapmayı planlıyorum eşim hiç yapma diyor gecikirse vardır diyorSon 2 gün kala yapabilirsin çıkmazsa 2 günde bir tekrarla diyorlar idrarda yeteri beta olmayıncada negatif gösteriyormuş. Gönlümüzden geçen olsun inşallah
Aslında evet reglinin geçmesini beklemek en iyisi ama dayanamıyoruz ki acaba mı diye yaşamaktansa bi bakayım diyorum kafam rahatlasınAmin ınsallah ben 4 gün kala vs yapmayı planlıyorum eşim hiç yapma diyor gecikirse vardır diyor
Evet ben de 4/5 gün kala yapmak istiyorum ama eşim çok katı asla test almam diyor gecikirse diyor umutlanmamak için bakalımAslında evet reglinin geçmesini beklemek en iyisi ama dayanamıyoruz ki acaba mı diye yaşamaktansa bi bakayım diyorum kafam rahatlasınbeynime bu durumlarda söz geçiremiyorum
Hep umudumuz kırıldığı İÇİN sonuçlardan onlarda haklı üzüldüğümüzü görmek istemiyorlarEvet ben de 4/5 gün kala yapmak istiyorum ama eşim çok katı asla test almam diyor gecikirse diyor umutlanmamak için bakalım
Bence tekrar kan vermelisiniz. Gecikmenin 1. Gününde çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlayınız diyordu gbtselam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.
ay emin olmak için 10 gün daha bekliycem kan vermekten test almaktan gerçekten içim kalktı 3 yıldırBence tekrar kan vermelisiniz. Gecikmenin 1. Gününde çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlayınız diyordu gbt
Evet kesinlikleHep umudumuz kırıldığı İÇİN sonuçlardan onlarda haklı üzüldüğümüzü görmek istemiyorlar
Bugünde böyle senca koyulaşma var mıı yani iyi miiHaber edin lütfen
Evet net hamilesiniz kan verin kanda çıkar hayırlı olsunBugünde böyle senca koyulaşma var mıı yani iyi mii
Teşekkür ederiimEvet net hamilesiniz kan verin kanda çıkar hayırlı olsun
Teşekkür ederiimsağlıkla ilerlesin tek dileğim o umarım sizlerden de güzel haberler alırıız
Bence tekrar kan vermelisiniz. Gecikmenin 1. Gününde çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlayınız diyordu gbt
Ay bilmiyorduuumBen zaten hamileyim 6+6inşallah sağlıkla ilerler
Benim öyle aman aman bi belirtim olmadı hiçte beklemiyordum aslında 1 hafta kadar öncesi akıntım da kahvelik vardı ondan biraz şüphelendim o kadarAşılamanın 9.günündeyim ne gibi belirtileriniz var acaba
Amin inşallah kaç yaşındasınızAy bilmiyorduuumçok sevindiiim umarım sağlıkla gelir bebişlerimiiiz
Ben 32 yaşındayımAmin inşallah kaç yaşındasınız
21 benimde yaşım 11 aylık kızım var şimdi ikinciye hamileyim plansız oldu zorlanacağım ve hamileliğim berbat geçiyorBen 32 yaşındayımsizin yaşınız kaç acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?