Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif bence kan verin regliniz gecikti miKızlar 2 kez negatif iki kez pozitif çıktı testlerde anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mı 1 gün gecikti
1 gün gecikti kan için biraz daha beklemek istedim çarşambaya kadar en azından birde kan açken mi veriliyor acaba beta içinPozitif bence kan verin regliniz gecikti mi
Acilden aç tok fark etmeden hamilelik için kan vermek istiyorum demeniz yeterli erken değil şuan gitsenizde betanız olması gereken seviyedeyse görülür benim adete 3 gün varken 489du sizin geçmiş yüksektir baya1 gün gecikti kan için biraz daha beklemek istedim çarşambaya kadar en azından birde kan açken mi veriliyor acaba beta için
Nasıl anlamıştınız biraz da hissediyorum aslında gerçeklik algımı yitirdim sanırım tekrar tekrar yapıyorum bu şekilde hafif mi silik olması gerekiyorAcilden aç tok fark etmeden hamilelik için kan vermek istiyorum demeniz yeterli erken değil şuan gitsenizde betanız olması gereken seviyedeyse görülür benim adete 3 gün varken 489du sizin geçmiş yüksektir baya
Aç tok farketmiyor bence hamilesiniz1 gün gecikti kan için biraz daha beklemek istedim çarşambaya kadar en azından birde kan açken mi veriliyor acaba beta için
Adetime 10 gün varken kasıklarımda ağrı vardı normalde ağrımazdı ordan anlamıştım inşallah seninde vardır canımNasıl anlamıştınız biraz da hissediyorum aslında gerçeklik algımı yitirdim sanırım tekrar tekrar yapıyorum bu şekilde hafif mi silik olması gerekiyor![]()
Teşekkür ederim inşallahAdetime 10 gün varken kasıklarımda ağrı vardı normalde ağrımazdı ordan anlamıştım inşallah seninde vardır canım![]()
Merhaba kan testi yaptınız mıKızlar 2 kez negatif iki kez pozitif çıktı testlerde anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mı 1 gün gecikti
Var gibi görünüyor valla benim normal testlerde çıktı bundan sonuç alamadım ama siz almışsınızKızlar sizce gebelik var mı regle 6 gün var ilk dakikalarda çıktı
Yok en kısa zamanda gideceğimMerhaba kan testi yaptınız mı
Ay inşallah ikimizinde vardır hayırlısıyla ben de bekliyorum yarın öbür gün normal kaset testle de denicemVar gibi görünüyor valla benim normal testlerde çıktı bundan sonuç alamadım ama siz almışsınız
Ay inşallah ikimizinde vardır hayırlısıyla ben de bekliyorum yarın öbür gün normal kaset testle de denic
Ayy inşallah canım daha önce çok ümitlendim olmadı bu yüzden kan testi olana kadar çok ümitlenmicem tez vakitte hayırlısıyla olsun inşallah seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Allah'ımAminnnnama senin ben kesin olduğunu düşünüyorum erken çıkmış geç de çıksa var olduğu belli açık bir şekilde dua edelim
Oluyor öyle bu sefer başka hadi bakalım güzel haberler ile gelAyy inşallah canım daha önce çok ümitlendim olmadı bu yüzden kan testi olana kadar çok ümitlenmicem tez vakitte hayırlısıyla olsun inşallah seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Allah'ım
Ben bu sabah yine test yaptım başka markalarla ama negatif çıktı Çarşamba günü kan vericem regl olmazsam. Sen naptın canımOluyor öyle bu sefer başka hadi bakalım güzel haberler ile gel![]()