• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM

kardis1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
15
3
1
25
Kızlar 2 kez negatif iki kez pozitif çıktı testlerde anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mı 1 gün gecikti

Eklentiler

• 6fcd5a83-c4c4-4b2c-ad8a-3f612045a7f3.webp
    6fcd5a83-c4c4-4b2c-ad8a-3f612045a7f3.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_8036.webp
    IMG_8036.webp
    18 KB · Görüntüleme: 85
1 gün gecikti kan için biraz daha beklemek istedim çarşambaya kadar en azından birde kan açken mi veriliyor acaba beta için
Acilden aç tok fark etmeden hamilelik için kan vermek istiyorum demeniz yeterli erken değil şuan gitsenizde betanız olması gereken seviyedeyse görülür benim adete 3 gün varken 489du sizin geçmiş yüksektir baya

Acilden aç tok fark etmeden hamilelik için kan vermek istiyorum demeniz yeterli erken değil şuan gitsenizde betanız olması gereken seviyedeyse görülür benim adete 3 gün varken 489du sizin geçmiş yüksektir baya
Nasıl anlamıştınız biraz da hissediyorum aslında gerçeklik algımı yitirdim sanırım tekrar tekrar yapıyorum bu şekilde hafif mi silik olması gerekiyor 🥹

Nasıl anlamıştınız biraz da hissediyorum aslında gerçeklik algımı yitirdim sanırım tekrar tekrar yapıyorum bu şekilde hafif mi silik olması gerekiyor 🥹
Adetime 10 gün varken kasıklarımda ağrı vardı normalde ağrımazdı ordan anlamıştım inşallah seninde vardır canım🥰

Kızlar sizce gebelik var mı regle 6 gün var ilk dakikalarda çıktı

Eklentiler

• 1000187104.webp
    1000187104.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000187102.webp
    1000187102.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 44
Aminnnn 🥹 ama senin ben kesin olduğunu düşünüyorum erken çıkmış geç de çıksa var olduğu belli açık bir şekilde dua edelim

Aminnnn 🥹 ama senin ben kesin olduğunu düşünüyorum erken çıkmış geç de çıksa var olduğu belli açık bir şekilde dua edelim
Ayy inşallah canım daha önce çok ümitlendim olmadı bu yüzden kan testi olana kadar çok ümitlenmicem tez vakitte hayırlısıyla olsun inşallah seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Allah'ım

Ayy inşallah canım daha önce çok ümitlendim olmadı bu yüzden kan testi olana kadar çok ümitlenmicem tez vakitte hayırlısıyla olsun inşallah seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Allah'ım
Oluyor öyle bu sefer başka hadi bakalım güzel haberler ile gel 🤍

Back
X