Ay hamilesiniz bence
İnşallah beta için biraz daha beklemek istiyorum pazartesi regl olmazsam eğer tabiAy hamilesiniz bence
Nasıl değerlendirdiniz acaba yumurtlama takip ettiniz miİnşallah beta için biraz daha beklemek istiyorum pazartesi regl olmazsam eğer tabi
Hayır yumurtlama bakmadım adetim çok düzenli olur tahmin ettim sadeceNasıl değerlendirdiniz acaba yumurtlama takip ettiniz mi
Belirtide ne gordunuz bende önce kagverengi sonra beyaz ve sefaf akımtı karışık geldıİnşallah beta için biraz daha beklemek istiyorum pazartesi regl olmazsam eğer tabi
Gün aşırı mı değerlendirdiniz peki ben bu ay gün aşırı değerlendirdim o haftayı merakla bekliyorum :)Hayır yumurtlama bakmadım adetim çok düzenli olur tahmin ettim sadece
Aslımda bir belirti yoktu ilk test yaptığımda bu bir hafta sonraki testim şimdi attığım test içimden bi ses yap dedi yaptımBelirtide ne gordunuz bende önce kagverengi sonra beyaz ve sefaf akımtı karışık geldı
Evet gün aşırıGün aşırı mı değerlendirdiniz peki ben bu ay gün aşırı değerlendirdim o haftayı merakla bekliyorum :)
Ay boyunca gün aşırı mı pekiEvet gün aşırı
Evet normal zamanda da öyle olduğu için aynı şekilde devam ettikAy boyunca gün aşırı mı peki
Tamamdır teşekkür ederimmEvet normal zamanda da öyle olduğu için aynı şekilde devam ettik
Merhaba hayırlı olsun bence gebelik var testin de peridictor erarly dimi
Sente diye bi markaMerhaba hayırlı olsun bence gebelik var testin de peridictor erarly dimi
Test markası ne tekrarladiniz mi bugün testi
Dünkü soldaki bugünkü sağdakiTest markası ne tekrarladiniz mi bugün testi
Hadi hayırlısı olsun inşallahAslımda bir belirti yoktu ilk test yaptığımda bu bir hafta sonraki testim şimdi attığım test içimden bi ses yap dedi yaptımbaya silikti öyle öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?