Hamile miyim

hendii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
11
0
1
26
Kızlar 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim 2.30 du 2 gün sonra tekrarladım yine silik çizgi vardı bugün tekrar bakayım dedim daha idrara sokar sokmaz koyu çizgi çıktı kaset testte yok gibi ama anlam veremedim

Eklentiler

• 1000004275.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba var gibi görünüyor kaset testte gözükebilmesi için adetin 1 hafta 10 gün gecikmesi lazım ortalama o yüzden çıkmıyordur. Kan verip netleştirin hayırlı olsun

Merhaba var gibi görünüyor kaset testte gözükebilmesi için adetin 1 hafta 10 gün gecikmesi lazım ortalama o yüzden çıkmıyordur. Kan verip netleştirin hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah vardır ama 3 gün önce verdim işte çıkmadı erken olduğu için çıkmamış olabilir mi yoksa testler mi yanlış tekrar verip çıkmamasından korkuyorum yine

Teşekkür ederim inşallah vardır ama 3 gün önce verdim işte çıkmadı erken olduğu için çıkmamış olabilir mi yoksa testler mi yanlış tekrar verip çıkmamasından korkuyorum yine
Adetinize ne kadar var ya da kaç gün gecikmeniz var

Adetinize ne kadar var ya da kaç gün gecikmeniz var
Benim geç döllenme oldu büyük ihtimalle 10 gün önce kanamam oldu 2 gün sürdü sonra mide bulantısı başladı o gün test yaptım silik çıktı bugün son ilişkinin üstünden 12 gün geçti

Benim geç döllenme oldu büyük ihtimalle 10 gün önce kanamam oldu 2 gün sürdü sonra mide bulantısı başladı o gün test yaptım silik çıktı bugün son ilişkinin üstünden 12 gün geçti
Normalde 5 6 gün sürer adetim ondanda şüphelendim hayırlısı artık inşallah vardır test yalancı çizgi çıkarıyo dediler ondan da vermek istemiyorum kan

testler yalancı çıkarıyor ama bu kadar net olacağını düşünmüyorum. Adet görmemiş olabilirsiniz yoğunluğu az genelde Pembe kahverengi şekilde geldiyse ve 2 gün sürdüyse yerleşmedir

Normalde 5 6 gün sürer adetim ondanda şüphelendim hayırlısı artık inşallah vardır test yalancı çizgi çıkarıyo dediler ondan da vermek istemiyorum kan
Bence kan verin beta takip edin yada bir kaç gün bekleyip verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…