Hamile miyim

bebeksevdalisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
12
1
1
29
Adete bir gün var erken gebelik testi baya koyu çıkınca doktora gittim. Hcg 31 çıktı normal mi hem heyecanlıyım hem de çok stresli bir ay geçirdiğim için tedirginim. Stres yaptıkça karnım ağrıyor.

Aile konuları işlerimle alakalı bu ay baya zor şeyler yaşadım ağladığım günler oldu stresten ağrı sancı yaşadığımı düşündüm. Test sonucunu görünce kendime bu stresi yaşattığım için üzüldüm. Teşekkür ederimmm. Şu an heyecanlı ve mutluyum bu mutluluğu gönlümce yaşayamadım şimdi bile ailemle üstesinden gelmemiz gereken konuları konuşuyoruz. Bunları konuşurken gördüm sonucu. 🥹🥹🥹 inşallah her şey çok güzel ilerler 🥰🥰

Aile konuları işlerimle alakalı bu ay baya zor şeyler yaşadım ağladığım günler oldu stresten ağrı sancı yaşadığımı düşündüm. Test sonucunu görünce kendime bu stresi yaşattığım için üzüldüm. Teşekkür ederimmm. Şu an heyecanlı ve mutluyum bu mutluluğu gönlümce yaşayamadım şimdi bile ailemle üstesinden gelmemiz gereken konuları konuşuyoruz. Bunları konuşurken gördüm sonucu. 🥹🥹🥹 inşallah her şey çok güzel ilerler 🥰🥰
Insallahh. Hayırlı olsun sen yine de söylemek için acele etme henuz cok erken :) duzenli artisi takip edin. Her sey gönlünüzce olsun🌼

Aynen dediğiniz gibi hemen söylemeyi düşünmüyorum. Sanırım ilk başlarda dış gebelik ve farklı durumlara karşı artışı takip etmek gerekiyormuş. Pazartesi doktora ya da sağlık ocağına gideceğim. Çok sağolun mutluluğumu paylaştığınız için🌸

Back
X