Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir kan verinÇatlatma iğnesinden 12 geçti sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3622810
Teşekkür ederimOlabilir kan verin
Çok teşekkür ederim iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum inşallahÖyle görünüyor, sağlıcakla gelişir inşallah, kan verin de netlessinn![]()
İnşallah gebelikte, rabbim gönlünüze göre versin, umudunuzu boşa çıkarmasınÇok teşekkür ederim iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum inşallah![]()
İnşallah gebelikte, rabbim gönlünüze göre versin, umudunuzu boşa çıkarmasın![]()
Aminnİnşallah gebelikte, rabbim gönlünüze göre versin, umudunuzu boşa çıkarmasın![]()
Hangi test acaba buÇatlatma iğnesinden 12 geçti sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3622810
ProductorHangi test acaba bu
İğneden sonra 12 gün geçmiş iğnenin etkisi olsa çok silik bir çizgi çıkardı ben de iğne yaptırmıştım ilk çocuğumda ordan tecrübeliyim. Ümitlendirmek istemem ama yüzde 99 hamilesiniz bence . İnşallah gönlünüze göre olurÇatlatma iğnesinden 12 geçti sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3622810
İnşallah çok teşekkür ederimİğneden sonra 12 gün geçmiş iğnenin etkisi olsa çok silik bir çizgi çıkardı ben de iğne yaptırmıştım ilk çocuğumda ordan tecrübeliyim. Ümitlendirmek istemem ama yüzde 99 hamilesiniz bence . İnşallah gönlünüze göre olur