• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
481
116
303
30
Pazar günü sabaha karşı mide bulantısı sebebiyle doktora gittim. Gebelik şüphesi var mı dedi bilmem olabilir dedim ona da bakalım o zaman dedi. Sonuç <2 çıktı. Crp değerim yüksek çıktığı için enfeksiyon var dediler antibiyotik verdiler. Reglim 4-5 gün gecikti bugün art+med test yaptım silik çıktı sabah kan testi vereceğim. Ama meraktan ölcem

Eklentiler

• 2A383015-5D3F-4B92-B3F1-A5FD5AA51932.webp
    2A383015-5D3F-4B92-B3F1-A5FD5AA51932.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 73
Artimed yalancı pozitif sonuç veriyor burada herkesi yanılttı. En güvenilir markalar avox laboquick.
Sizin ki inşallah gerçek bir pozitiftir🙏

Pazar günü sabaha karşı mide bulantısı sebebiyle doktora gittim. Gebelik şüphesi var mı dedi bilmem olabilir dedim ona da bakalım o zaman dedi. Sonuç <2 çıktı. Crp değerim yüksek çıktığı için enfeksiyon var dediler antibiyotik verdiler. Reglim 4-5 gün gecikti bugün art+med test yaptım silik çıktı sabah kan testi vereceğim. Ama meraktan ölcem
Artımed yalancı pozitif gösteriyor canım maalesef negatif gibi. Mide bulantısı bu kadar erken olmaz zaten 6 7. Haftadan sonra başlıyor. Zaten enfeksiyonunuz varmış geçmiş olsun ilaçlarınızı düzenli kullanın. 4 5 gün gecikmede daha net çizgi alırdınız zaten. Tez zamanda güzel haberler alırsınız umarım 🌸

Back
X