• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Evet ara vermek istemiyorum kimyasal sonrası gebelik daha kolay oluyor diye duydum onun için hemen çalışmalara geri başladım
merhabalar bende 2ay önce kimyasal gecirdim:) gecen ay denedim tekrar ,ama betamı ölçtürmemiştim sıfırlanmamış öyle olunca olmadı gecen ay.Bu ay tekrar denedik bakalım 26-27 ekimde adet olmam lazım biraz sancım var umutlanmak istemiyorum umarım herkes için guzel haberler olur

IMG_20251025_112918_1.webp

Bayanlar sizce gebelik varmı aşılama oldum dün yapmistim testi 12.gunde böyle cikti
Var gibi kuzum eğerki testin daysdoctor değilse var gibi kan ver bence ya da iki gğn daha bekle bir test daha yap ona göre koyulaşma da varsa kesindir gidersin kan vermeye

Days doctor testim
Bende de malesef yalancı pozitif vermişti hatta çoklu almıştım 3 ü pozitif 2 si negatif gibi çıkmıştı ona güvenmiyorum açıkçası trendyoldan almıştım ondan dedim başka testin varsa onunla iki gün sonra bence yap

Bende de malesef yalancı pozitif vermişti hatta çoklu almıştım 3 ü pozitif 2 si negatif gibi çıkmıştı ona güvenmiyorum açıkçası trendyoldan almıştım ondan dedim başka testin varsa onunla iki gün sonra bence yap
Bende ezzaneden almıştım iki gün sonra tekrar test yapacağım insallh olur çift çizgiyi görünce umutlanmistim

Back
X