- Konu Sahibi sesssizsinema
Nasıl top top oluyor kiBilmiyorum eskiler derler hep, ilk gebeliğimde de bu şekilde demişti evet beta yüksekti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl top top oluyor kiBilmiyorum eskiler derler hep, ilk gebeliğimde de bu şekilde demişti evet beta yüksekti
Evet bende de bazen batma yaşıyorum ama her zaman üşürdüm bu kez sıcaklıyorum aradaBende aynen çünkü regl olacakmış gibi hissediyorum ya öyle ağrı oluyor![]()
Hani ağlarsınız da top top oluyor ya öyleNasıl top top oluyor ki
Aynı bende diyorum niye bu kadar sıcak basıyor bana diyeEvet bende de bazen batma yaşıyorum ama her zaman üşürdüm bu kez sıcaklıyorum arada
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben de yazarım, testimi yorumlar mısınızAynı bende diyorum niye bu kadar sıcak basıyor bana diye
Bende yok gibi öyle bir şeyHani ağlarsınız da top top oluyor ya öyle
Belirleyici bi özellik değil bence kendime göre bende normal geliyorumBende yok gibi öyle bir şey![]()
Ben göremedim ama sizede dua edicem ben inşallah vardır diye haber ederim şuan bile regl sancısı oluyorİnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben de yazarım, testimi yorumlar mısınız
Hadi hakkımızda hayırlısı inşallahBen göremedim ama sizede dua edicem ben inşallah vardır diye haber ederim şuan bile regl sancısı oluyorgeçen ay 4 gün önce oldum lekelenme sandım regl oldu bekliyorum şuan
İnşallah vardır bu ay hep vitamin folik asit tükettim ama dediğim gibi ben pek sanmıyorumHadi hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet ara vermek istemiyorum kimyasal sonrası gebelik daha kolay oluyor diye duydum onun için hemen çalışmalara geri başladımHımm siz ne zaman düşünüyorsunuz hemen mi hazır mısınız
Evet öyle derler inşallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın kolaylıkla sağlıkla hemen olurEvet ara vermek istemiyorum kimyasal sonrası gebelik daha kolay oluyor diye duydum onun için hemen çalışmalara geri başladım
İnşallah Allah'ım sizede sağlıklı evlatlar nasip ederEvet öyle derler inşallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın kolaylıkla sağlıkla hemen olur
merhabalar bende 2ay önce kimyasal gecirdim:) gecen ay denedim tekrar ,ama betamı ölçtürmemiştim sıfırlanmamış öyle olunca olmadı gecen ay.Bu ay tekrar denedik bakalım 26-27 ekimde adet olmam lazım biraz sancım var umutlanmak istemiyorum umarım herkes için guzel haberler olurEvet ara vermek istemiyorum kimyasal sonrası gebelik daha kolay oluyor diye duydum onun için hemen çalışmalara geri başladım
Bayanlar sizce gebelik varmı aşılama oldum dün yapmistim testi 12.gunde böyle cikti
Var gibi kuzum eğerki testin daysdoctor değilse var gibi kan ver bence ya da iki gğn daha bekle bir test daha yap ona göre koyulaşma da varsa kesindir gidersin kan vermeyeBayanlar sizce gebelik varmı aşılama oldum dün yapmistim testi 12.gunde böyle cikti
Days doctor testimVar gibi kuzum eğerki testin daysdoctor değilse var gibi kan ver bence ya da iki gğn daha bekle bir test daha yap ona göre koyulaşma da varsa kesindir gidersin kan vermeye
Bende de malesef yalancı pozitif vermişti hatta çoklu almıştım 3 ü pozitif 2 si negatif gibi çıkmıştı ona güvenmiyorum açıkçası trendyoldan almıştım ondan dedim başka testin varsa onunla iki gün sonra bence yapDays doctor testim
Bende ezzaneden almıştım iki gün sonra tekrar test yapacağım insallh olur çift çizgiyi görünce umutlanmistimBende de malesef yalancı pozitif vermişti hatta çoklu almıştım 3 ü pozitif 2 si negatif gibi çıkmıştı ona güvenmiyorum açıkçası trendyoldan almıştım ondan dedim başka testin varsa onunla iki gün sonra bence yap