Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar reglim 6 gün falan gecikti. Test alıp yaptım. Ancak ikinci çizgi silik çıktı. İnternette bakınca gebelik net olmaz yanlışlıkla da olmuş olabilir falan diyor. O yüzden burada tecrübe edenlere sormak istedim
Eki Görüntüle 3667253
Arkadaşlar reglim 6 gün falan gecikti. Test alıp yaptım. Ancak ikinci çizgi silik çıktı. İnternette bakınca gebelik net olmaz yanlışlıkla da olmuş olabilir falan diyor. O yüzden burada tecrübe edenlere sormak istedim
Eki Görüntüle 3667253
Zaten artık daha 8 gün falan gecikti regl yok. Pazartesi kan vericem kesinleşti kafamda ama artık teste güven olmaz demiştim ama başka ihtimal yok gibi. İnşallah teşekkür ederim :)