• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
408
146
18
30
1000023293.webp

Arkadaşlar reglim 6 gün falan gecikti. Test alıp yaptım. Ancak ikinci çizgi silik çıktı. İnternette bakınca gebelik net olmaz yanlışlıkla da olmuş olabilir falan diyor. O yüzden burada tecrübe edenlere sormak istedim

Eki Görüntüle 3667253
Arkadaşlar reglim 6 gün falan gecikti. Test alıp yaptım. Ancak ikinci çizgi silik çıktı. İnternette bakınca gebelik net olmaz yanlışlıkla da olmuş olabilir falan diyor. O yüzden burada tecrübe edenlere sormak istedim
Hiçte silik falan değil tam görünüyo benim daha silikti gebelik var seninde kan ver canım

Eki Görüntüle 3667253
Bariz belli gebelik var hayırlısı ile sağlıkla devam etsin insaAllah

Bariz belli gebelik var hayırlısı ile sağlıkla devam etsin insaAllah
Zaten artık daha 8 gün falan gecikti regl yok. Pazartesi kan vericem kesinleşti kafamda ama artık teste güven olmaz demiştim ama başka ihtimal yok gibi. İnşallah teşekkür ederim :)

Back
X