Hamile miyim

merve ersoyyyys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
15
1
1
30
Merhabalar akıntım yoktu adetime dört gün var sabah beyaz yoğun kremsi akıntım oldu göğüslerim dolgun hassas kasıkta ara ara batma oluyo gece çok terliyorum sizce hamile miyim test yapayım mı

Merhabalar akıntım yoktu adetime dört gün var sabah beyaz yoğun kremsi akıntım oldu göğüslerim dolgun hassas kasıkta ara ara batma oluyo gece çok terliyorum sizce hamile miyim test yapayım mı
Canım umudunu kırmak istemem ama aynı belirtiler bende de vardı testlerim negatif regl öncesi belirtiler

Bu sabah beyaz sulu akıntım vardı yoğun üzerine pembe leke geldi peceteye adetime üç gün var ve dün negatifti testim bugün böyle acil yardımcı olur musunuz

Suan durdu sızı var kasıgımda alttan batma oluyo birde anlayamadım da hiç
Merhaba, sizi üzmek istemem ama bende geçen ay bir sürü farklı belirti yaşadım sulu akıntı göğüs hassasiyeti damarları bile çok belirginleşmişti arada kasık batması ama adete bir gün kala testin negatif çıktı adet olacağım gün ilkten sabahtan minik pembe bi leke geldi sonra o gün geceye doğru adet başladı hatta ilk gebeliğimde adet olur gibi kanamam olduğu için adet azalınca tekrar test yaptım belki vardır diye o da negatif çıktı. Umarım adet başlamaz ve hamilesinizdir. Bu arada adaşız bu ay bize şans getirsin inşallah

Yani ilk kez böyle oldu baya şaşırdım suan sızlıyor kasıklarım sıcak da basıyo ne nedir bilmiyorum toplasan beş aylık evliyim zaten ama ağustostan beri deniyorum her ay aynı oluyo sanki hevesim kırılır oluyo ama hani yaşayan var mı diye yazmak istedim Allahım herkese hayrı kolaylaştırıp nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın umut sadece rabbimden memnun oldum adaşım bu ay bizim ayımız olsun inş

Eğer gerçekten farklı bir şeyler hissediyorsan hiç bekleme kan ver testlerle boş yere kendini strese sokma. Umarım bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…