• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Melodi_i

D 🕊
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
128
Puanlar
33
Selam kızlar. 6.5 ay önce 31 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef. Hem sağlık açısından önlem amaçlı hem de psikolojik olarak henüz çocuk düşünmüyoruz bu yüzden de prezervatif ile korunuyoruz. SAT 26 Mart. 27 sinde regl olmam gerekiyordu ama 3 gün geciktim. 1-2 haftadır da mide bulantım, ciddi halsizliğim ve baş dönmem var. 1 gün gecikince test yaptım negatif geldi. Eşim de bir sıkıntı olmadığından emin ama işte yine de o %1 ihtimal beni korkutuyor. Bu durumda sizin düşünceniz nedir? Var mı bu şekilde yine de hamile olduğunu öğrenen

Son düzenleme:
Selam kızlar. 6.5 ay önce 31 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef. Hem sağlık açısından önlem amaçlı hem de psikolojik olarak henüz çocuk düşünmüyoruz bu yüzden de prezervatif ile korunuyoruz. SAT 26 Mart. 27 sinde regl olmam gerekiyordu ama 3 gün geciktim. 1-2 haftadır da mide bulantım, ciddi halsizliğim ve baş dönmem var. 1 gün gecikince test yaptım negatif geldi. Eşim de bir sıkıntı olmadığından emin ama işte yine de o %1 ihtimal beni yine de korkutuyor. Bu durumda sizin düşünceniz nedir? Var mı bu şekilde yine de hamile olduğunu öğrenen
Canım çok üzüldüm.. allahım bir daha yaşatmasın bu acıyı. Havalardan olabilir bence. Ama için rahat edecekse kan verebilirsin. Bazen gecikmeler yaşanabiliyor.

Öncelikle başınız sağolsun.
Korunma yönteminiz nedir?
Düzeltme: eksik okumuşum prezervatifleymiş. Ben gebe olduğunuzu düşünmüyorum mevsim geçişleri geciktiriyor, stres de etkiliyordur.

Canım çok üzüldüm.. allahım bir daha yaşatmasın bu acıyı. Havalardan olabilir bence. Ama için rahat edecekse kan verebilirsin. Bazen gecikmeler yaşanabiliyor.
Amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah hayırlısıyla öyledir canım, teşekkür ederim

Öncelikle başınız sağolsun.
Korunma yönteminiz nedir?
Düzeltme: eksik okumuşum prezervatifleymiş. Ben gebe olduğunuzu düşünmüyorum mevsim geçişleri geciktiriyor, stres de etkiliyordur.
Allah razı olsun teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla öyledir

Herkese merhaba 14 Mayıs regl günümdü ancak regl olmadım. 13 Mayıs sabahı hafif kahve şekilde 2 3 damla geldi ve kesildi. 14 Mayıs saat 13.00 gibi turuncu pembe arası 5 6 damla geldi regl oluyorum sandım ama devam etmedi 14 Mayıs akşamı sol kasığımda bi ağrı başladı gece 3 E kadar sürdü gece 3 gibi aynı şekilde turuncu pembe arası kahveye yakın bi akıntım daha oldu az bir şekilde bu gün de 15.00 dan sonra hafif pembe ara ara gelen bi akıntı mukusumsu bi şekilde var idrar testi yaptım negatif çıktı hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sizce bu yerleşme mi Regl mi olacağım

Back
X