• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

viviskosu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
IMG_9635.webp
IMG_9636.webp
IMG_9638.webp
IMG_9637.webp

Herkese merhaba,
İlk fotoğraflardaki testi sabah ilk idrarla yaptım.

Diğer testi sonraki 3.idrarla falan yaptım. Sizce hamile miyim? Yarına da sağlık ocağına randevu aldım kan testi vermek için.

Bir tane de elimde o uzun pembe erken gebelik testlerinden mevcut onu da yapmalı mıyım yoksa sabah mı yapayım?

Normalde adetimin ilk günü bugün olmalıydı gecikme henüz yok. Ama testler pozitif görünüyor gibi geldi bana🥹

Eki Görüntüle 3731159 Eki Görüntüle 3731160 Eki Görüntüle 3731161 Eki Görüntüle 3731162

Herkese merhaba,

Diğer testi sonraki 3.idrarla falan yaptım. Sizce hamile miyim? Yarına da sağlık ocağına randevu aldım kan testi vermek için.

Bir tane de elimde o uzun pembe erken gebelik testlerinden mevcut onu da yapmalı mıyım yoksa sabah mı yapayım?

Normalde adetimin ilk günü bugün olmalıydı gecikme henüz yok. Ama testler pozitif görünüyor gibi geldi bana🥹
Evet canım testler güvenilirse sonuç pozitif direkt kan verebilirsin kasette böyle belirgin çıktıysa hiç testle uğraşma bence 😊 İnşallah hayırlı sonuç alırsın

Evet canım testler güvenilirse sonuç pozitif direkt kan verebilirsin kasette böyle belirgin çıktıysa hiç testle uğraşma bence 😊 İnşallah hayırlı sonuç alırsın
Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım ve hep testler sanki yanlışmış gibi geliyor🥹 o yüzden hemen üye olup sizlere sorayım istedim. Yarın gidip kan testi vericem🥹🥹

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım ve hep testler sanki yanlışmış gibi geliyor🥹 o yüzden hemen üye olup sizlere sorayım istedim. Yarın gidip kan testi vericem🥹🥹
Canım benim inşallah hayırlısıyla doğrudur 😊 kan sonucunu bizimle de paylaşmayı unutma 😍

İnnovita test dimi o çubuk benim o kadar silikti ki ben 3.haftamda öğrendim çok hassas ve güvenilir tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰

Çok teşekkür ederim hepinize yarına kadar gergin bekleyiş sürüyor🥹 umarım hamileyimdir ve umarım isteyen herkes kolaylıkla güzellikle hamilelik haberini alır💖

İnnovita test dimi o çubuk benim o kadar silikti ki ben 3.haftamda öğrendim çok hassas ve güvenilir tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
Evettt ovulasyon testini almıştım bu ay, çok da kullanamadım da programda görünen yumurtlama döneminde testte de pozitif çıkmıştı. İçşnden de 2 tane gebelik testi çıkmıştı. Sabah onlarla yaptım ilk idrarla pozitif çıktı gibi ama bakalım🥹💖

Eki Görüntüle 3731159 Eki Görüntüle 3731160 Eki Görüntüle 3731161 Eki Görüntüle 3731162

Herkese merhaba,

Hayırlı olsun pozitif 🌸 ben de hamileliğimi bu şekilde silik çizgiyle öğrendim betam 84 çıkmıştı 🥰

Canım sonuç ne 😍

Bu sabah geldi sonucum şükürler olsun🥹 dün test yaptırdım ya 1 gün gecikmişti adetim 382,5 beta hcg🥹💖
Çok sevindim canım inşallah çok güzel arta değerin ve sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥹🫂🌸 Bana da dua et olur mu vakti geldiğinde sağlıcakla kucağıma alacağım, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize inşallah 🥹

Çok sevindim canım inşallah çok güzel arta değerin ve sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥹🫂🌸 Bana da dua et olur mu vakti geldiğinde sağlıcakla kucağıma alacağım, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize inşallah 🥹
Amiiin canımm Allah razı olsun💖 Allah isteyen herkese kolaylıkla güzellikle sağlıkla nasip etsin, süreçlerimiz güzel geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım💖 Dualarımdasın bundan böyle🫂💖

Amiiin canımm Allah razı olsun💖 Allah isteyen herkese kolaylıkla güzellikle sağlıkla nasip etsin, süreçlerimiz güzel geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım💖 Dualarımdasın bundan böyle🫂💖
Allah razı olsun. İstediğin zaman özelden de ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Bir kanım ısındı sana 😄🥹🫂

Bu sabah geldi sonucum şükürler olsun🥹 dün test yaptırdım ya 1 gün gecikmişti adetim 382,5 beta hcg🥹💖
Maşallah, sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.🌸bende 2 seferdir kimyasal gebelik geçiriyorum inşallah bu ay öyle bişey olmaz.doktora gittim doktorum dedi çift çizgi çıkınca hemen gel gittim herşey gayet iyi bende adet günümü bekliyorum bakalım.

Var gibi canım bazı testler yaniltiyo ama bende dün fortune testi yaptım iki tane ikiside çift bugün kan verdim sonuç vekliyorum birde erken gebelik testiyle yaptım oda çift cizgiydi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X