Canım var gözüküyor ama erken test artımedse güvenme çok banada öyle çıkardı başka test yaptım bugün negatif kan verme şansın varsa daha net olur5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Pozitif pozitif5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Canım adetinden bu 10 gün sonrası doktora git ben test yapmadan direk USG de gördüler5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Canım var gözüküyor ama erken test artımedse güvenme çok banada öyle çıkardı başka test yaptım bugün negatif kan verme şansın varsa daha net olur
Yok artımed değil o teste güvenmiyorum erken gebelik testi days doctor kaset test ındCanım var gözüküyor ama erken test artımedse güvenme çok banada öyle çıkardı başka test yaptım bugün negatif kan verme şansın varsa daha net olur
Ablamı bekliyorum kan vermeye gideceğin çok heyecanlıyım nefesim kesiliyor hiç umudum yoktu inşaAllah kan da da pozitif çıkarPozitif pozitifinşallah kan testi ver çok sevindim ya
İnşaAllah gideceğim bugün kan vermeye gideceğim kim ayağım titriyor yaTestler de çizgi görünüyor hemen de çikti diyorsunuz kuruma çizgisi olamaz o yüzden siz en iyisi hemen gıdin bi kan verin vardır inşallah
Adetim o kadar gecikirse bekleyemem ki bugün kan vermeye gideceğim yerimde duramıyorumCanım adetinden bu 10 gün sonrası doktora git ben test yapmadan direk USG de gördüler
Aha haklısın valla ama aç karinla kan vermen lazım canım inşallah hayırlı haberler alırsınAdetim o kadar gecikirse bekleyemem ki bugün kan vermeye gideceğim yerimde duramıyorum
5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza
Tekrar test yaptım onda da ikinci çizgi çıktı çok heyecanlı ve gerginim bir an önce kan vermek istiyorum5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
İnşallah yaAblamı bekliyorum kan vermeye gideceğin çok heyecanlıyım nefesim kesiliyor hiç umudum yoktu inşaAllah kan da da pozitif çıkar
Var gibi görünüyor testin markası ne? Yaaa inşallah vardır5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Kızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 14.71 henüz çok küçükmüş erken fark etmişim pazartesi tekrar kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakacağız5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı
Maşallah çok sevindim gerçekten çok erken farketmissin yaKızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 14.71 henüz çok küçükmüş erken fark etmişim pazartesi tekrar kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakacağız
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahMaşallah çok sevindim gerçekten çok erken farketmissin yarabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bu testler pozitif evet ama ne yaptın beta hCG baktırdın mı merak ettim durumun nedir şu an inş bebiş vardır5 yıldır bebeğimiz olmuyor tüp bebek vs denedik olmadı bu ay adetim bir gün gecikti normaldede böyle gecikmeler yaşıyorum ama içimden test yapmak geldi önce erken gebelik testini yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yanlıştır diye düşündüm diğer kaset testti yaptım onda da hemen çıktı ikinci çizgi ve ben şu an şoka girmiş durumdayım sizce testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum iki testin markası da farklı