Hamile miyim

Canım bu testler pozitif evet ama ne yaptın beta hCG baktırdın mı merak ettim durumun nedir şu an inş bebiş vardır
Merhaba beta hcg yaptırdım bunu paylaştığım gün 14.9 çıktı sonra tekrar kan verdim 29.9 çıktı sonra bir daha verdim 155.9 çıktı bugün tekrar verdim bakalım kaç çıkacak hamileyim ama henüz keseyi göremedik çok erken fark etmişim

Ayyyy çok sevindim gerçekten senin için çok dua ettim benimde öyle az dı beta canım çok küçük fark etmişsin o yüzden ben bile yeni gördüm keseyim kalp atışını bile net dinleyemedim hele bebişi daha göremedim yarın randevum var gitsem mi yoksa 8.ci haftayımı beklesem 7 hafta 4 günlük olacak yarın inş bu defa bebişi görür birde kalp atışını duyarım dua edermisin lütfen

Ya ben var ya az çok anlıyor oldum artık senden o kadar emindim ki geröekten sen yok diyince ben şaşırdım sanırım gel döllenme seninkide

Canım Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini inş

Dua ederim tabi kiii inşaAllah kalp atışını rahatça duyarsın sağ Salim kucağına alırsın canım bizim için mucize oldu bu bebiş inşaAllah her şey güzel ilerler çok heyecanlıyım

Kızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 14.71 henüz çok küçükmüş erken fark etmişim pazartesi tekrar kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakacağız
resmen içinize doğmuş yaa çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :) bir dua da bizim için edersiniz Rabbim isteyene versin

resmen içinize doğmuş yaa çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :) bir dua da bizim için edersiniz Rabbim isteyene versin
Aminnn dualarıma katacağım sizide rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Sizin adınıza çok sevindim ya maşallah can sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu ay neler yaptınız takviye kur vs kullanmış miydiniz?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu ay neler yaptınız takviye kur vs kullanmış miydiniz?
Teşekkür ederim hayır hiç bir takviye kür vs kullanmadım hamile kalacağımı da düşünmüyordum açıkçası bizde sorun eşimdeydi büyük bir sorun değil ama var eşim tekrar doktora gidecekti gidemedi hamile kaldım büyük bir mucize oldu bizim için hiç umudumuz yokken verdi rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gözünüz aydın. Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ben elendim dün kan verdim 0,12 çıktı. Bu sabah regl oldum

Zaten tam umudunu kaybettiğin o anda mucize gerçekleşiyor bende de öyle oldu

Zaten tam umudunu kaybettiğin o anda mucize gerçekleşiyor bende de öyle oldu
Kesinlikle öyle çok şükür rabbim yaşattı bu duyguyu bize sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin dün verdiğim beta hcg 747 çıktı hala keseyi görmek için düşük heyecanla keseyi görmeyi bekliyoruz

Ne güzel amin

`