hamile miyim :/

konya4242

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
4
0
6
35
Konya
Merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim 1 sene önce hamile kaldim 2 aylıkken kaybettim ve psikolojim bozuldu bunun üstüne uzun bir süre hamileliği düşünmemeye karar verdim. 3 gün önce korunarak ilişkiye girmistik ama yinede içime bir şüphe oturdu ertesi gün gece yatarken acil korunma yöntemi olarak 2 tane dogum kont hapı aldım 12 saat sonra tekrar 2 tane daha atacaktim ama 12 saat boyunca bulantım oldu ve midem almadı. Ondan sonraki gün ertesi günü hapı kullandım ertesi gün hapıni ilk 72 saat içinde attım ama üstümde hala bir halsizlik var. Ilk hamileliğimde de böyle olmuştu ertesi gün hastalanmistim yine öyle oldu o yüzden çok korkuyorum uzun bi süre hamile kalmak istemiyorum kan testi yaptırsam zaten 3 gün oldu çıkmaz sizce durum ne hamile miyim?

Açıkçası arka arkaya o kadar sık hap almışsın ki bence mide bulantıların ondan. Halsizlik bende de var şüphemde ondandı zaten... Adeet tarihin ne zaman ? Çok var mı ? Gecen ay bende çok şüphelendim. Mide bulantım halsizliğim baş aağrım falan oldu. Adetim 2 gün gecikti ama yinede oldu. Ve bi kaç gün sonra test yaptım negatifti...
İnşallah hamile değilsindir(Tabi hayırlısı neyse o olsunda , şimdi istemediğin için böyle diyorum).
Hazır olmadan böyle birşey yaşaman çok kötü olur... Bir kaç gün daha bekle çünkü bildiğim kadarıylaa döllenmeden 7 gün sonra kanda çıkıyor. Netleşir böylelikklee

Canim cevabın için çok sağol... ama olmasi bi yönden imkansız gibi. Açık açık burda anlatamam o yüzden bir mesaj atar misin bana çünkü ben anlamıyorum ve sormak istediğim birsey daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…