• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin :(( hamile miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

susluu799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar korunmasız ilişkiden 13 gün geçti ama içe boşalma olmadı ben yine ne olur ne olmaz 3.günde ertes72 içtim 72 saat dana dolmamıştı yani bunlara rağmen hamile olabilir miyim :(( ayın 20 sinde kahverengi lekelenmem geldi.4 gün boyunca ama adet gibi kanamam yoktu bende regl oldum sandım ilk, kafam çok karışık ertesi gün hapını 3 ayda 2 kez kullandım o yüzden bu ara kanama mı oldu acaba içim içimi yiyor :((((

kasıklarım ağrıyor ve sanki böyle rahim içinde bir ağrı hissediyorum psikolojik mi artık delireceğim 🙁

Kızlar korunmasız ilişkiden 13 gün geçti ama içe boşalma olmadı ben yine ne olur ne olmaz 3.günde ertes72 içtim 72 saat dana dolmamıştı yani bunlara rağmen hamile olabilir miyim :(( ayın 20 sinde kahverengi lekelenmem geldi.4 gün boyunca ama adet gibi kanamam yoktu bende regl oldum sandım ilk, kafam çok karışık ertesi gün hapını 3 ayda 2 kez kullandım o yüzden bu ara kanama mı oldu acaba içim içimi yiyor :((((
Kan idrar testi yapsana nerden bilelim yav.
Bu aarada yazık hiç mi canının kıymeti yok ya kaç yaşındasın? Ertesi gün hapı ne kadar tehlikeli zararlı bir hap 3 ayda 2 kere kullanabiliyorsun. Yazık valla üzülüyorum ben

Sen simdi yargilicaksankz yazmayin falan dersin ama ben ablalik vazifesi yazicam. İliskin icin bir sey demiyorum canin istemis yapmissindir ben karismam. Amaaaa Ertesi gun hapini bir yilda max 2 kere kullanin diyor butun doktorlar o da zaruri hallerde sen 3 ayda 2 kere kullanmissin. Hamile misin degil misin bilemem ama boyle devam edersen bir 1-2 seneye kalmaz butun yumurtaliklarinin icine edersin. İcine bosalma olsun ve ya olmasin cocuk istemiyorsan erkek kondom takacaak sen de deri alti implant falan kullan hap kullanmam diyorsan :)

Kan testi yaptırmak istemiyorum bekarım çünkü e nabızda gözükmesini istemediğim için pazartesi günü hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ilşkiden 11 gün sonra yani. İlk 15 dk da çizgi çıkmadı ama sonra sanırım kuruma çizgisi çıktı o yüzden kafam karışık.

Sen simdi yargilicaksankz yazmayin falan dersin ama ben ablalik vazifesi yazicam. İliskin icin bir sey demiyorum canin istemis yapmissindir ben karismam. Amaaaa Ertesi gun hapini bir yilda max 2 kere kullanin diyor butun doktorlar o da zaruri hallerde sen 3 ayda 2 kere kullanmissin. Hamile misin degil misin bilemem ama boyle devam edersen bir 1-2 seneye kalmaz butun yumurtaliklarinin icine edersin. İcine bosalma olsun ve ya olmasin cocuk istemiyorsan erkek kondom takacaak sen de deri alti implant falan kullan hap kullanmam diyorsan :)
Evet cok haklısınız bende gerçekten cok zor durumda kaldığım ıcın kullandım 🙁🙁

İlaçtan olmuştur lekelenmen. Hamile değilsindir ama yumurtalıklarına zarar verme. Kondom kullan

İlaçtan olmuştur lekelenmen. Hamile değilsindir ama yumurtalıklarına zarar verme. Kondom kullan
Adetim düzene girerse eğer doğum kontrol hapına başlayacağım teşekkür ederim yorumunuz için. Lekelenme olunca ben adet oldum sanıp dkt başladım ama lekelenme olduğunu fark edince de bıraktım 2 gün içip gerçekten hormonlarımın içine ettim umarım düzelir 🥺🥺

Rica ediyorum aynı konuyu defalarca açmayın.
———

Aktif olan konunuzdan devam edin———> Sizce hamile olabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X