Hamile miyim

cemregokce1446

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
7
0
6
Ankara
Merhaba aranıza yeni katıldım ve sorularıma cevap istiyorum çok acil cevap verirseniz çok sevinirim. Sevgilimle 24 haziranda ilişkiye girdik ve prezervarif yırtılmış içime boşaldı. Hemen doğum kontrol hapı aldık marka veriliyo mu bilmiyorum ama yeni çıkmış sanırım bir tablet beş gün içinde içiliyomuş ben hemen içtim. İki gün önce idrar testi yaptım evde ikiside negatif çıktı ama daha erkenmiş sanırım. Reglim dört gün gecikti. Şuan test yapsam doğru sonucu alabilir miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet alabilirsin. Kan testi yaptır istersen kesin sonuç. Bir de başına böyle birşey gelirse ertesi gün hapı kullan doğum kontrol hapı değil.

Yanlışlıkla doğum yazmışım ertesi gün hapı kullandım yazıcaktım :) kan testi düşündüm ama onsekizden büyük olsan bile evli olmadığın için pozitif çıkarsa aile hekimliğine gidiyomuş ve oda aileye gidiyormuş bunu istemiyorum. Erken gebelik testleri var onlardan yapmalı mıyım yani?

Normal testte olur. Birkaç farklı marka alıp yaparsan daha net olur.

Bi şey söylemek istiyorum, üç tane test yaptım ama aynı idrardan üçüde negatif çıktı tam on gün oldu ilişkiye gireli ama hala regl olmuyorum sizde nedir durum

Normalde regl düzenli olsa bile yılda birkaç kere gecikebilir. Benim çok düzenlidir. 10 gün gecikmişti bir kere. Birkaç gün daha bekleyip testi tekrarla bence.

evet yaptırdın yer ailene haber verıyor arkadasım evlı olmasına ragmen doktor babasını aramıstı sacma ama öyle

Evef benimde çok düzenli bir gün geciktiğini hatırlamam o yüzden bu kadar gerildim bugüne kadar beş tane farklı marka test yaptım beşide negatif.. Belkide daha erken olduğu içindir. Hapta geciktiriyormuş öyle duydum. Ama bilmiyorum biran önce regl olurum umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…