hamile miyim !!!!

taysan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
40
15
38
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum adet günüme 3 gün var göğüslerim çok şişti gebelik testi yaptım 2. çizgi çok açık pembe belli belirsiz göründü acaba hamile miyim ne dersiniz başka bir belirti yok

kesin sonuç için adetinin gecikmesi lazım canım. ama silik çizgiyi ilk 3 dakikada gördüysen olma ihtimalin yüksek

Belirtilere takılma bazen yaşanmayabiliyor adet gecikmesini beklemen en saglıklısı. Gidip kan testi yaptırırsn idrar testleri bazen hata yapabiliyor inşallah hamilesinden canımm

bence silik çizgi 10 dk içinde bile çıktıysa hamilesin bende yapıyorum hiç çizgi falan çıkmıyor

Forumda bir arkadaş yazmıştı silik çıkmasına rağmen hamile değilmiş. Eğer test yapıyorsanız bile gün gün tekrarlamakta fayda var en kesin olanı kan tahlili

benim başıma erken gebelik testinde gelmişti silik çizgi çıkıp kanda negatif çıkmıştı. bu ay bat a 4 gün kala hiçbi belirtim yokken öylesine yaptığm bi testte silik çizgi çıkmıştı. dediğin gibi belli belirsiz hayalet gibi. 2 gün sonra tekrarladım çizgi daha da koyulaşmıştı. sende 2 gün sonra bidaa tekrarla hem adet gününde gelmiş olur. koyulaşırsa hemen dktora gidersin

inş hamileyimdir. haziranda 1 yılıık evli olucaz 7 aydır korunmuyoruz bekliyoruz bikaç defa daha yaptım hiç böyle çizgi çıkmamıştı ama çok silikti hayırlısı olur inşallah

Prodictor değilse doğrudur bence canm hayırlısı olsun

Direkt git kan ver, bnce hamilesin benim ertesi gün gözükmüştü :)) Gittiğimde değer 18 di :)

Direkt git kan ver, bnce hamilesin benim ertesi gün gözükmüştü :)) Gittiğimde değer 18 di :)
Canım senin sat tarihin kaçtı? sanırım henüz yeni öğrendin? Sağlıcakla alırsın İnşAllah yavrunu kucağına?

23 nisandı canım benim 2-3 gün ileri atabilir ama :) Ayın 17. öğrendim
23 Marttı sanırım yanlış oldu Benimde sat 27 marttı test yapmak istiyorum ama henüz erkenmiş gibi geliyor, adet döngüm biraz değişkenlik gösteriyor bu aralar çünkü, ayy sen ne güzel çabucak öğrenmişsin darısı başımıza İnşAllah

Merhaba arkadaslar benım sat 29 marttı bende dun ogrendım hamıle oldugumu ıdrar testınde hemn cıft cızgı cıktı hemen hastahaneye gıttım degerımde 505 cıktı kac haftallık oluyorum doktorum ızınlı oldugu ıcın gıdemedım salı gunu nasıpse ınsaalah bı aksılık cıkmaz 1.5 senedir bu gunu beklıyordum :) sende dırekt kan ver bence en saglıklısı hemn cıkıyor

Son düzenleme:
Canım Rabbin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, genelde doktorlar sat a göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar bu durumda tam 4 haftalıksın...
Bize de dua et olur mu?
Belirtilerin var mıydı peki ve nelerdi?

Amin canım Allah herkese nasıp etsın ama bısey dıyımmı kımse kafasına takmasın Rabbım zamanı gelınce verıyor . Bende hıc belırtı fıln yoktu hatta adetım 35 40 gunde bır olurdu bır tek ılk defa gecen ay tam zamanında geldı bu ayda dun bır hısle yaptım ıdrar tesetını dırkt cıkt cızgı cıkınca ılk ınanmadım yanlıstır dıye sonra hastahaneye gıttım degerım 505 cıktı hatta ayın 14 de doktora gıtmıstım tedavı ıcın . ordabı suphem var acaba cok kucukmuydu doktor goremedı anlamadı cunkuo zaman hamıleymısım sanırım

sat dediğiniz ne oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…