Hamile miyim??

Aylinmenekse17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
8
0
28
Merhaba acil yardımınız gerekli!! Nişanlımla düzenli bir cinsel hayatımız var korunmuyoruz geri çekilme yöntemini kullanıyor ve hiç kötü bir olay olmadı en son reglim mayıs 29unda oldum şuanda dünden beri kasıklarım belim yanlarım ağrıyor çok hafif bulantım var bugün dahiliyeye gittim ama gebelik şüphem olduğunu söylemedim bana idrar tahlili yaptırdı mikrop falan yok dedi bende gebelik testi yaptırdım negatif çıktı göğüslerimde hiç ağrı yok sadece yanlarım belim karnım ağrıyor sizce hamilemiyim nolur olmayayım :KK43:(

geri çekilme uygun bir korunma yöntemi değildir ya sen koruncaksın ya nişanlın öyle dışarı boşaldım geri çekildim vs vs geçerli bir yöntem değil. hamile olma riskin yok değil çünkü aslında korunmuyosunuz bunu anlamak için de daha henüz erken, adet gününe min 4 gün kala çıkabileceği gibi gecikme yaşamadan da öğrenemeyebilirsin bu durumda adet döngün kaç gün bilmiyorum ama diyelim ki 30 günse 28 hazirana kadar yapacağın hiçbi testin kesin sonuç vereceğini garanti edemezsin beklemekten başka çaren yok her ay bu çile çekilmez korunma yöntemlerini adam akıllı nişanlınla oturup konuşun ya da evlenene kadar dişinizi sıkın çünkü geri çekilmeyle korunduğunuzu düşündüğünüz her ay risk söz konusu olacaktır

X