- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
Ay siz buna inandınız mı pekiÖyle şeymi olur ya. Sizde inandınız mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay siz buna inandınız mı pekiÖyle şeymi olur ya. Sizde inandınız mı?
Öyle şeymi olur ya. Sizde inandınız mı?
büyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!![]()
kııızz
allah ıyılıgını versın
Elbette hayır, takılıyorum.Öyle şeymi olur ya. Sizde inandınız mı?
ıh surtunme yoluyla ılıskıye gırmek tehlıkelı cocukbüyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!
33 yaşında mısın?büyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!
gecelerı sayma yasını hesaplarken33 yaşında mısın?
Ah anacım sen olmamışsın o zaman ya ben seni 18 falan hesap ettim yazdıklarından,33 yaşında bu olgunluk bu donanım hay maşallah.
Yaniiiii. Okullar açılsada dağılsalar...gecelerı sayma yasını hesaplarken
uyuyarak gecırıyor
16.5 gercek yası![]()
Kızlar 3 hafta evvel bir birlitelik yaşadım korunmadan sürtünme yoluyla acaba hamile olabilir miyim
Muhtemelen hamilesin...
Korunmadan sürtünme yoluyla, korunarak sürtünme yoluyla sevişip 3 kez hamile kaldım ben. İkisini aldırdım, üçüncüyü de aldırmayayim diye evlendim artık napalım.
Hatta vazgeçtim muhtemelen değil %100 hamilesin. Tecrübe konuşuyor.
in vino veritas seninde mide bulantıların hemen ertesi sabah mı başladı yoksa?
Kız konu sahibinin yüreğine indireceksinErtesi sabah değil aynı akşam başladı.
Evli degilim babasıyla nişanlı bile degilim
büyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!