Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşında mısın?
Ah anacım sen olmamışsın o zaman ya ben seni 18 falan hesap ettim yazdıklarından,33 yaşında bu olgunluk bu donanım hay maşallah.
Çoğu bayan adamların elinde oyuncak olup aklını kullanamayıp sonra ortalıkta mağdurum diye dolaşıyor. Bırak allaasen.
Ya kızlar istediğim adamla ilişki yaşarım adamı begendim yaşadım bişeyler oldu bitti
Babasıyla mı.sen kendini hamile ilan etmişsin bile :)))Evli degilim babasıyla nişanlı bile degilim
Mutluluklar.Ya kızlar istediğim adamla ilişki yaşarım adamı begendim yaşadım bişeyler oldu bitti
Adam sevgilim bile degil babası lafın gelişi söyledimBabasıyla mı.sen kendini hamile ilan etmişsin bile :)))
Çocuk olsa adam kabul etmeyecek dıyosun öyle bi adamla ilişkiye giriyosunnn bravoBu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olur
Adamı beğendim oldu bitti dedigim gibi benim için adam bişey ifade etmiyorÇocuk olsa adam kabul etmeyecek dıyosun öyle bi adamla ilişkiye giriyosunnn bravo
Sevgilin olmayan biriyle için alipta nasil birlikte oluyorsunAdam sevgilim bile degil babası lafın gelişi söyledim
Ben garip bi bayanım olamaz mı on an adam hoşuma gittiSevgilin olmayan biriyle için alipta nasil birlikte oluyorsun
Normal bi bayan asla tanımadığı biriyle asla ilişki yaşamaz şaşırdım yazdiklariniza![]()
Adamı beğendiysen önlemi ni al napıyosan yap sonra buraya gelip hamilemiyim dıye sorma gereği duymaAdamı beğendim oldu bitti dedigim gibi benim için adam bişey ifade etmiyor
Hata işte adam evine davet etti oldu bişeylerAdamı beğendiysen önlemi ni al napıyosan yap sonra buraya gelip hamilemiyim dıye sorma gereği duyma
Anlaşıldı beyefendi...Ben garip bi bayanım olamaz mı on an adam hoşuma gitti
Neyi ima ediyorsun ilk gördügü adamla yatan çok kişi biliyorum benAnlaşıldı beyefendi...
Testinizden çıkarmanız gereken sonuç biz bayanların büyük bi bölümü ilk gördüğümüz adamı cok begendik hemen sevişmeliyiz demiyoruz.
İyi aksamlarrrr
Yani senin arkadaşının başka türlü olması beklenemez zaten deli deliyi imam ölüyü..Neyi ima ediyorsun ilk gördügü adamla yatan çok kişi biliyorum ben