• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Yanlış anlamayin ama ne şekilde hamile kalinir bunu bile bilmezken sevişmek neyinize ? Anlamiyorum prezervatif almak bu kadar mi zor ? Pahali bir sey de degil ki ? Ve uzerinizde bir sey yokken bunu yasadiysaniz ufak da olsa bir ihtimal var. Ama çok ufak. Test yaptirin bir hastanede.

Yine sacma bir konu ve muthis kk hanimlarinin yorumlariEn Büyük KK
sesli guldum cok yasayin hanimlar.

size gelince kac yasindasin bilmiyorum ama buyuk ihtimal hamile degilsin.
insallahda hic hamile kalamazsin bu kafayla. Daha hamile olup olmadigini bilmeden aldirmayi dusunmen ve sevistigin adam cocuga sahip cikmaz demen migdemi bulandirdi gercekse...?

Gebelik bölümüne konu açıyorum;
Bebek isteyen gelsin :KK55:

1-evliyseniz önce adamı boşayın...sevgili olun, makbulu bu...
2-çocuk fikrinden çılgınca korkun...yiyemem içemem 5 sene falan asla istemiyorum diye şartlanın...
3-korunun....en önemlisi bu...
4-kıyafetleriniz üstünüzdeyken sürtebildiğiniz kadar sürtün...

9 aya bebe kucağınızda :anneadayı:

Yine sacma bir konu ve muthis kk hanimlarinin yorumlariEn Büyük KK
sesli guldum cok yasayin hanimlar.

size gelince kac yasindasin bilmiyorum ama buyuk ihtimal hamile degilsin.
insallahda hic hamile kalamazsin bu kafayla. Daha hamile olup olmadigini bilmeden aldirmayi dusunmen ve sevistigin adam cocuga sahip cikmaz demen migdemi bulandirdi gercekse...?
Gerçek herhalde çoçuğun iyi bi gelecegi olmucak hazır değilim niye dogum yapayım?

İki günde iki konu ikisi de sansasyonel yok içerim yok özgürüm yok istediğimle yatarım, uydurulmuş bir kişilik olduğunu düşünüyorum, kk nın en marjinali ben olayımm, lakin işte ya hamileysem olayı avam kaldı, bu kişilikte biri gider aldırır bu kadar mevzu etmez çok bi özgür ya

Adamı pek tamımıyorum ayrıca bekaretimi vereli 17 sene oluyor bekaret benim için bu kadar önemli olsa sence tanımadığım bi adamla olurmuyum
Bana ne? Sen konuyu farkli yerlere çekmeye çalişiyorsun ama tuzağina düşen olmadi az daha çaliş gel.

Evli degilim babasıyla nişanlı bile degilim
Varlığından emin olduk bir de babası diyoruz, hımm:KK45:
Evli olmadığın zaten başlıktan belli, neon tabela gibi maşallah :KK70:
Zaten evlilik dışı halvetler sonucunda ortaya çıkan istenmedik gebelikler danışma bürosu olduğu için bdv biz hemen anlıyoruz durumu, en az 20 üye hamilesin derse kesindir bu, 8 aya kucağına verirler. :KK50:
Hamilelik belirtileri diye gugıla yazdım dedi ki, bulantı olur, göğüs uçları belirginleşir, alt karında şişlik olur, adet gecikir. Var mı bunlardan birkaçı:KK14: Sidik testi filan var, eczanede veriyorlar, git al, üzerine işe bekle sonra o söylüyor. :KK19:

Adamı pek tamımıyorum ayrıca bekaretimi vereli 17 sene oluyor bekaret benim için bu kadar önemli olsa sence tanımadığım bi adamla olurmuyum
Bebeğim 17 yıl sonra zarın kendini yenilediğini düşünmüyosun umarım :KK14:
Sen istersen sürt yine ama boşa kürek yani ne biliimm değmez yaa...

İki günde iki konu ikisi de sansasyonel yok içerim yok özgürüm yok istediğimle yatarım, uydurulmuş bir kişilik olduğunu düşünüyorum, kk nın en marjinali ben olayımm, lakin işte ya hamileysem olayı avam kaldı, bu kişilikte biri gider aldırır bu kadar mevzu etmez çok bi özgür ya
Arada bir de başka konulara yorumları var.Babam içkili gelir eve ayrıca içkili araba kullanır hep.Annem anlayışlıdır ses etmez falan :KK53:

Back
X