hamile miyim??

ozlemm ozlemm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
27
0
1
34
İlişkiden hemen sonra doğum kontrol hapı aldım. Yaşadığım ilişki tam bir sekilde olmadi. Boşalma falan yok içeri de girmedi sadece 1 damla zevk sıvısı temas etmiş olabilir.. doğum kontrol hapını bu ilişkiden 1 saat snra aldm. İlacı yanlıs zamanda aldığımdan hormonlarımın dengesi bozuldu. Adet vaktim geldi hala adet olmadim. Kahverengi akıntı oluyor 2 haftadr. Ayaklarımı üşüttüğüm günden beri yani 3 gündr kasıklarm ağrıyor

Öncelikle sunu belirteyim ki %99 hamile değilsin.
Doğum kontrol hapına öyle herhangi bir gunde başlanmaz. Adetinin ilk günü başlanır, hap 21 günlükse kutu bittikten sonra 1 hafta ara verilir. O sure içinde adetin de baslar zaten.
Neyse su an adet olmamanın sebebi ilacı yanlış kullanman bence, hapı kullandığın sürece adet olmazsin. Hap bitince adet olursun. O kahverengi kanama hapın yan etkisi olan ara kanama olabilir. Yine de emin olmak için test yap iki hafta geçtiyse varsa bisey -ki sanmam- mutlaka çıkar.

Te
Tesekkürler içime su serptiniz

Te

Tesekkürler içime su serptiniz
Adetim basladı suan çokk mutluyumm kasıklarımın ağrıması ondanmış

Lütfen biraz bilgilenin ya. Kafanıza göre oynamayın hormonlarınızla. Sonra çok çekersiniz bebek istediğinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…