- 18 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
- 36
- Konu Sahibi papatyagzl
Test yaptim 2. Cizgi acik renk cikti hamile olabilir miyim yarin hastaneye gidicem ama merak ediyorum fotoyu yukledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun kimyasal gebelik filan da olabilir insallah geç dollenmedir bence hemen doktora git kan tahlili yaptirGeç döllenme mi var acaba 15 gün gecikmesine rağmen çok silik
Kan testi yaptırmalısın
Ben de merak ettim sonucunuzu?Bunda daha iyi gorunuyo ilki net cikmamis resim
Testi ne zaman yaptınız bide bu benim 2. Test ilkini başka bi testle yaptım oda silik çıktı adetim gecikti ayrıca mide bulantim rum varBen de merak ettim sonucunuzu?
Cunku predektor mudur nedir bu marka beni iki kez hayal kirikligina ugratti.
Iki defa bu sekilde pozitif verdi ama kanda malesef gebelik cikmadi.
Ne zaman yaptigimo hatirlamiyorum ama testi yapinca kostur kostur hastaneye gitmistik iki defaTesti ne zaman yaptınız bide bu benim 2. Test ilkini başka bi testle yaptım oda silik çıktı adetim gecikti ayrıca mide bulantim rum var
Ayy canım inşallah dua et nolur yarın pozitif haberini almak istiyorum hayirlisiyla kendimi kaptırdımNe zaman yaptigimo hatirlamiyorum ama testi yapinca kostur kostur hastaneye gitmistik iki defa![]()
Ama sen baska test yaptim diyorsun. O zaman durum baska.
Ilk hamileligimde normal testte cok silikti ertesi gun bu testten yaptim ayni boyle cikmisti ve hamileydim.
Ama dedim ya bikac ay once iki ay bosa uzdu beni.
Baska test de yaptiysan dogrudur o zaman cnm. Silik de olsa hamilelik oluyor cunku
Inşallah evet ilkHayırlı haberler verirsin inşallah ilk mi