Hamile miyim

demekki senin geç döllenme olmuş yoksa adetin 15 gün gecikince değerin çok daha yüksek olması gerekirdi sen adet olacağın gün filan yumurtladin demekki

Değerler bunlar

Eklentiler

• 2016-01-05 18.21.37.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 89
Olabilir canım ya biraz duzensizdi benim yani 15 en fazlası en azı 6 gün öyle
çok sevindim gerçekten. insallah beta hgc değerin düzenli olarak artar bebisin sana tutunur.yarin hemen doktora git bence. sakın kendini yorma ağır kaldırma Rabbim bizlerede nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar.Reglimin geciktiği ikinci gün test yaptım, sonuç resimdeki gibi.Üçüncü gün regl oldum.Test hatalı olabilir mi üstüne görmüş olabilir miyim sizce.Ya da kimyasal gebelik midir.Böyle bir şey yaşayan var mı.

Eklentiler

• IMG-20160107-WA0014.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 78

Bu test hatalı gibi görünüyor ama yinede kanda baktırmakta fayda var.

testin boyası akmis ama yinede bi test yap

Kızlar adetim 2 gün gecikti testim çok silik sizce gebelik war mi

Eklentiler

• 20160121_193418.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 74
ama özönce idrar testi tekrar yaptım çok silik bu sefer gerçi çok su içtim etkilermi ki
Canm silikte ciksa hamilesin. Ama bir an once kan verip takibini baslatman lazim. Cunku 2 gunde bir tekrar kan verip artisina bakilcak saglikli bir gebelikmi degilmi o anlasilacak bunun icin hemen bi git kan ver canm

Canm silikte ciksa hamilesin. Ama bir an once kan verip takibini baslatman lazim. Cunku 2 gunde bir tekrar kan verip artisina bakilcak saglikli bir gebelikmi degilmi o anlasilacak bunun icin hemen bi git kan ver canm
BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM AMA DAHA AÇIK RENK OLMASI HEVESİMİ KIRDI KAROŞTIM BİRAZ AKŞAM KAN VERİRİM ŞMDİ İŞYERNDEYİM

BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM AMA DAHA AÇIK RENK OLMASI HEVESİMİ KIRDI KAROŞTIM BİRAZ AKŞAM KAN VERİRİM ŞMDİ İŞYERNDEYİM
Canm benimkide cok silikti kabim 157 cikmisti daha cok kucuk oldugu ici boyle cikiyor sen sıkma canini benim 2 gunde bir gebelik testi yapmistim bende evde vardi git gide koyulasiyordu simdi 17. Haftaya girdik. Kan sonuclarin kac ciktiki canm

Canm benimkide cok silikti kabim 157 cikmisti daha cok kucuk oldugu ici boyle cikiyor sen sıkma canini benim 2 gunde bir gebelik testi yapmistim bende evde vardi git gide koyulasiyordu simdi 17. Haftaya girdik. Kan sonuclarin kac ciktiki canm
KAN VEREMEDİM TATLIM AKŞAM VERİCEM

Uzun süre yazamadım kızlar değerlerim yükseldi şimdi 6 haftalik hamileyim 2 gün önce kahverengi lekem oldu progestan kullanıyorum biraz azaldı dua edin bana Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Kızlar test sonucum nasill doktor yarın sabah görecek

Eklentiler

• 20160122_204155.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…