- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi papatyagzl
-
canim tebrikler pozitif 2 gün sonra tekrarlat 2 günde bir 2 kata yakın artmasi lazim bu sağlıklı bir gebelik oldugunu2 gösteriyorKan değerim 15.22 çıktı bilen var m8
Olabilir canım ya biraz duzensizdi benim yani 15 en fazlası en azı 6 gün öyledemekki senin geç döllenme olmuş yoksa adetin 15 gün gecikince değerin çok daha yüksek olması gerekirdi sen adet olacağın gün filan yumurtladin demekki
çok sevindim gerçekten. insallah beta hgc değerin düzenli olarak artar bebisin sana tutunur.yarin hemen doktora git bence. sakın kendini yorma ağır kaldırmaOlabilir canım ya biraz duzensizdi benim yani 15 en fazlası en azı 6 gün öyle
Sağol canım Allah razı olsun insallah Rabbim isteyen herkese versinçok sevindim gerçekten. insallah beta hgc değerin düzenli olarak artar bebisin sana tutunur.yarin hemen doktora git bence. sakın kendini yorma ağır kaldırmaRabbim bizlerede nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar.Reglimin geciktiği ikinci gün test yaptım, sonuç resimdeki gibi.Üçüncü gün regl oldum.Test hatalı olabilir mi üstüne görmüş olabilir miyim sizce.Ya da kimyasal gebelik midir.Böyle bir şey yaşayan var mı.
testin boyası akmis ama yinede bi test yapMerhaba arkadaşlar.Reglimin geciktiği ikinci gün test yaptım, sonuç resimdeki gibi.Üçüncü gün regl oldum.Test hatalı olabilir mi üstüne görmüş olabilir miyim sizce.Ya da kimyasal gebelik midir.Böyle bir şey yaşayan var mı.
Hayirlisi olsun. Hemen kan testinde baktirin hamilesiniz :)Kızlar adetim 2 gün gecikti testim çok silik sizce gebelik war mi
ama özönce idrar testi tekrar yaptım çok silik bu sefer gerçi çok su içtim etkilermi kiHayirlisi olsun. Hemen kan testinde baktirin hamilesiniz :)
Canm silikte ciksa hamilesin. Ama bir an once kan verip takibini baslatman lazim. Cunku 2 gunde bir tekrar kan verip artisina bakilcak saglikli bir gebelikmi degilmi o anlasilacak bunun icin hemen bi git kan ver canmama özönce idrar testi tekrar yaptım çok silik bu sefer gerçi çok su içtim etkilermi ki
BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM AMA DAHA AÇIK RENK OLMASI HEVESİMİ KIRDI KAROŞTIM BİRAZ AKŞAM KAN VERİRİM ŞMDİ İŞYERNDEYİMCanm silikte ciksa hamilesin. Ama bir an once kan verip takibini baslatman lazim. Cunku 2 gunde bir tekrar kan verip artisina bakilcak saglikli bir gebelikmi degilmi o anlasilacak bunun icin hemen bi git kan ver canm
Canm benimkide cok silikti kabim 157 cikmisti daha cok kucuk oldugu ici boyle cikiyor sen sıkma canini benim 2 gunde bir gebelik testi yapmistim bende evde vardi git gide koyulasiyordu simdi 17. Haftaya girdik. Kan sonuclarin kac ciktiki canmBİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM AMA DAHA AÇIK RENK OLMASI HEVESİMİ KIRDI KAROŞTIM BİRAZ AKŞAM KAN VERİRİM ŞMDİ İŞYERNDEYİM
KAN VEREMEDİM TATLIM AKŞAM VERİCEMCanm benimkide cok silikti kabim 157 cikmisti daha cok kucuk oldugu ici boyle cikiyor sen sıkma canini benim 2 gunde bir gebelik testi yapmistim bende evde vardi git gide koyulasiyordu simdi 17. Haftaya girdik. Kan sonuclarin kac ciktiki canm
Ay yanlis anlamisim cnn :) haber bekliorm ozaman :)KAN VEREMEDİM TATLIM AKŞAM VERİCEM
mutlaka yazıcam canım :)Ay yanlis anlamisim cnn :) haber bekliorm ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?