- 14 Eylül 2015
- 543
- 696
- 53
- Konu Sahibi papatyagzl
-
Hayirlisi olsun canm 4 haftalik hamilesinKızlar test sonucum nasill doktor yarın sabah görecek
ooo çok güzel maşallah hayırlı olsunKızlar test sonucum nasill doktor yarın sabah görecek
Allah hayırlı ugurlu etsinKızlar test sonucum nasill doktor yarın sabah görecek
amin canım darısı başınıza dünkü değerim 820 çıktı yarın keseyi görürüz inşş sağlıklı ilerler süreç :)Allah hayırlı ugurlu etsin
teşekkür ederim umarım sağlıklı ilerler 820 dünkü değerim yarında kese dedi inş görürüzz :)ooo çok güzel maşallah hayırlı olsun
saol canım dünkü değerim 820 çıktı yarın kese dedi doktor sen tecrübelisin görünür mü sence çok heyecanlyımmmHayirlisi olsun canm 4 haftalik hamilesin
Degerin 1500-2000 i bulunca alttan muayene ile görünür hayırlı olsun canim..saol canım dünkü değerim 820 çıktı yarın kese dedi doktor sen tecrübelisin görünür mü sence çok heyecanlyımmm
doktor ultrason bakcam dedi canım orda nasıl görcek ozamanDegerin 1500-2000 i bulunca alttan muayene ile görünür hayırlı olsun canim..
inşş canım tam sevinemio insan değeri kesesi kalp atışıı :)hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alttan ultrosonla gorunur karindan gorunebilmesi icin beta hcg nin 5000 nin üstünde olmasi gerekir bu da yaklaşık 5-6 haftalık gebelige tekabul ederdoktor ultrason bakcam dedi canım orda nasıl görcek ozaman
hadi ya anladım canım sağollAlttan ultrosonla gorunur karindan gorunebilmesi icin beta hcg nin 5000 nin üstünde olmasi gerekir bu da yaklaşık 5-6 haftalık gebelige tekabul eder
Değerim 1800 olduğunda alttan bile göremedi 4 gün sonra karından baktı göründü benim kese yarına kalp atislarini duyarım inşallahhadi ya anladım canım sağoll
canım yoktum msjını yeni gordüm :) olabilir canım ama yarından sonra da görebilir yani bilemedim :)saol canım dünkü değerim 820 çıktı yarın kese dedi doktor sen tecrübelisin görünür mü sence çok heyecanlyımmm
canım 1500 olunca vajinal ultrasondan görünüyor. karından için bikaç gün daha beklemelisindoktor ultrason bakcam dedi canım orda nasıl görcek ozaman
CANIM SALI SABAH BAKTI ULTRASON 4MM ÇIKTI KESEM ŞÜKÜR.CTS TEKRAR BAKICAK BÜYÜMÜŞTÜR İNŞ MİNİĞİMM :)canım 1500 olunca vajinal ultrasondan görünüyor. karından için bikaç gün daha beklemelisin
BENDE DUYARIM YAKIN ZAMANDA İNŞ :)Hamilesin evet hayırlı olsun
Kalp atışı garanti 7+1 den itibaren duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?