hamile miyim?

ezgiler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
1
0
1
35
Gebelik testi cubugu bir tanesi resimde ki gibi silik çıktı sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG-20160214-WA0006.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 180
Adet donemimin üzerinden 17 gün geçti adet donemimden sonra 2 günde bir korunmasiz ilişkiye girdik Son 2 gündür belimde ve bacaklarimda bir ağrı ve midemde yanma var halsizlikle birlikte hamile olabilir miyim ?

Canım kan testi yaptır hemen,o kesin sonuç ama büyük ihtimal hamilesin tebrikler :))

Adet günüme 5 gün var adet Ağrıları gibi ağrılarım var yani sıra mide de hafif bulantı ve tükürük çoğalması var unitlenmeli miyim acaba

Kızlar sabahi zor ettim elimde başka marka test vardır sonuç koca bir negatif suan bütün umutlar suya testlerden biri yanlış ama hangisi

ilk idrarı döktüğüm için yeniden yapamadın yarın sabaha kaldı

canım ya aynı şeyi bende mi yaşadım şimdi çöktüm resmen 11 ay olmustu ilk defa orda bir çizgi görmüştüm
canım sakın cok fazla hayalini kurma çünkü vücut kendini psikolojik olarak çok etkiliyor ha oldum ha olucam acaba hamilemiyim falan diye sormayın rahat bırakın kendinizi, bende sizin gibiydim ağlamalar yine mi olmadı diye geçen aylar en son dedim off tamam ya düşünmücem sorgulamıcam iççamasırıma bakıp durmucam test almıcam yapmıcam dedim ve öylede yaptım,, anaaa baktım ki hamileyim :) tavsiyem ilişki sonrası ayağa kalkma yat uyu sabaha duş alırsın. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

aminn inşallah canım her defasında takmıcam diyorum ama olmuyor yapamıyorum adetime bir hafta kala oldumu pür dikkat kendimi dinliyorum çabalıcam canım çok sağol

Ayyy ben onu yapamiyorum isterse

kesin hamile miyim :/

Eklentiler

• 12596447_744468732354236_114206114_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…