Çok güzel. Böyle haberler alınca uçuyorum resmen. Malum 6.5 yıl olmayınca böyle oluyor insan :)İnşallah bi yanılma payı yoktur kan testi yaptırdım 1 saat sonra alıcam sonucu :)
Evetttttttttt :) hayırlı olsunhamile miyimEki Görüntüle 1782528
Doktorunla görüş canım. Kabızlık için bir ilaç var onu verirkızlar aklıma bişi takılmaya başladı ben kabızlık problemi olan biriyim zorlanıncada akıntı geliyo o şefaf akıntıdan ıkınırken 11 aydır olmayınca acaba diyorum ıkınırken mi düşürüyorum bebeğimi ne yapmam lazım kızlar olabilirmi
kesinlikle var bat ne zamandı allah hayırlısını versin, henüz erken olduğu için gözükmemiştir. tahlil sonucu çok iyiAyın 25 inde kan testi yaptırdım 217.2 çıktı Bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi birsey tekrar kan tahlili istedi doktor yeni kan tahlilinde 1535.92 çıktı yarın bilgi verecek doktor gebelik var mı ?
25 inde 217 ise dün 868 civarında çıkmalıydı. Maşallah sizinki daha iyi katlanmış. Benim kan değeri 575 çıktıktan 10 12 gün sonra falan ultrasonda gözükmüştü. Şimdi sizin gözükmesi için erken. Bir hafta sonra ancak gözükürAyın 25 inde kan testi yaptırdım 217.2 çıktı Bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi birsey tekrar kan tahlili istedi doktor yeni kan tahlilinde 1535.92 çıktı yarın bilgi verecek doktor gebelik var mı ?
Adetinizin kaçıncı günü? Yada gecikti mi? 5 in altı negatif. Erken yaptırmadıysanız şuan negatif gözüküyorKizlar beta hcg testi yaptım 0.7 çıktı gebelik var mıdır ?
Adetime yeni bi haftadir bitti başım döndüğü için acile gittim hcg yaptırdı gerek yok dedim yine de yapalım dedi doktor her ihtimalle karşıAdetinizin kaçıncı günü? Yada gecikti mi? 5 in altı negatif. Erken yaptırmadıysanız şuan negatif gözüküyor
O zaman çok erken yaptırmışlar. Kan da bile en erken beklediğiniz adetten 2-3 gün önce belli olurAdetime yeni bi haftadir bitti başım döndüğü için acile gittim hcg yaptırdı gerek yok dedim yine de yapalım dedi doktor her ihtimalle karşı
Evet öyleO zaman çok erken yaptırmışlar. Kan da bile en erken beklediğiniz adetten 2-3 gün önce belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?