Ya hanımlar ben hamileliğimden şüpheleniyorum.dün certain test aldım iki tane ikisini de yaptım pozitif çıktı.bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi.son adet tarihim 1 mart.kan tahlili verdim öğleden sonra belli olucak.sizce hamile miyim?ultrasonda görünmemesi normal mi?
Merhaba cok sevindim adiniza adet gunlerimiz yakinmis. Bende 2 martta adet olmusdum. Dun idrar testi yapdim evde negatif cikdi. Sonra kahverengi lekem geldi ve hala adet olmadim. Sizce test yapsam yarin cikarmi.bu arada certain gebelik testiyle öğrendim.hemde adetim geçmeden yaptım olumlu sonuç verdi çok şükür
Cok tebrikler bende yeni ogrendim harika bir hiss tadini cikar.Çooook sukur hamileyim :) beta HCG 855.61anne oluyorum anneeee
Cok saolun anladim :) peki normalde kac gunde bir adet olursunuz. Benim yarin kesin olmam lazim. Olmazsam idrar testi yapacam. Persembede olmazsam kan testinde cikarmi acabaevranos evet aramızda 1 gün var.ben yaptım adetime bi gün varken ve pozitif sonuç aldım.bi dene istersen ama bu biraz kişiden kişiye de değişiklik gösteriyo galiba.hemen çıkmasa bile umudunu kaybetme derim.yaptığım gebelik testi markası da certain
Aynen bende oyle. Ama dunki testimde silik cizgi bile yokdu ondan korkuyorm yarin yapmaya. 2 gunde degisim olurmu kiben 28 günde bi adet olurum normalde.tekrar bi test yapın dediğiniz gibi.olmazsa bi iki gün daha bekleyip kan testini yaptırın derim.çünkü kanda çok küçük olsa bile belli oluyo
Surekli birileriyle konusasim var ya gercekden.icim sisti. Esimede heveslenmesin diye soylemiyorum. Ama 2 gundr de asiri duygusalim agliyorm hepbelki test hatalıdır canım.sen bi iki gün bekle de kan testi yaptır en garantisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?