hamile miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbrz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bbrz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
15
5
1
32
Ya hanımlar ben hamileliğimden şüpheleniyorum.dün certain test aldım iki tane ikisini de yaptım pozitif çıktı.bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi.son adet tarihim 1 mart.kan tahlili verdim öğleden sonra belli olucak.sizce hamile miyim?ultrasonda görünmemesi normal mi?

Bnmde ilk ultrasonda gorulmemisti canim.ins bebisin sennledir.

İnsallah bi hüsran yaşamak istemiyorum

Hemen ultrason da görünmez zaten rahat ol bata daha var anladığım kadarıyla varmış ki çıkmış testlerin ikiside aynı marka mı ??

Evet aynı marka.normal şartlarda bugün adet olmam lazm. Her ay adetten 1 hafta önce agrilarim başlar ama bu ay öyle bi ağrı da yok ortada.bel agrisi var bi bide sağ göğsümde sızlama

kese henüz küçüktür ondan görünmemiştir.. kanda değerine baktır canım :) pozitifse büyük ihtimalle hamilesin

Tebrik ederim canim sağlıcakla kucaginiza alırsınız insallah,darısı tüm isteyenlerin basina.☺

Çok tesekkur ederiz canımmm deepandfury Allah isteyen herkese nasip etsin.bu benim ilk bebegim

bu arada certain gebelik testiyle öğrendim.hemde adetim geçmeden yaptım olumlu sonuç verdi çok şükür

bu arada certain gebelik testiyle öğrendim.hemde adetim geçmeden yaptım olumlu sonuç verdi çok şükür
Merhaba cok sevindim adiniza adet gunlerimiz yakinmis. Bende 2 martta adet olmusdum. Dun idrar testi yapdim evde negatif cikdi. Sonra kahverengi lekem geldi ve hala adet olmadim. Sizce test yapsam yarin cikarmi.

evranos evet aramızda 1 gün var.ben yaptım adetime bi gün varken ve pozitif sonuç aldım.bi dene istersen ama bu biraz kişiden kişiye de değişiklik gösteriyo galiba.hemen çıkmasa bile umudunu kaybetme derim.yaptığım gebelik testi markası da certain

Cok saolun anladim :) peki normalde kac gunde bir adet olursunuz. Benim yarin kesin olmam lazim. Olmazsam idrar testi yapacam. Persembede olmazsam kan testinde cikarmi acaba

ben 28 günde bi adet olurum normalde.tekrar bi test yapın dediğiniz gibi.olmazsa bi iki gün daha bekleyip kan testini yaptırın derim.çünkü kanda çok küçük olsa bile belli oluyo

ben 28 günde bi adet olurum normalde.tekrar bi test yapın dediğiniz gibi.olmazsa bi iki gün daha bekleyip kan testini yaptırın derim.çünkü kanda çok küçük olsa bile belli oluyo
Aynen bende oyle. Ama dunki testimde silik cizgi bile yokdu ondan korkuyorm yarin yapmaya. 2 gunde degisim olurmu ki

belki test hatalıdır canım.sen bi iki gün bekle de kan testi yaptır en garantisi

belki test hatalıdır canım.sen bi iki gün bekle de kan testi yaptır en garantisi
Surekli birileriyle konusasim var ya gercekden.icim sisti. Esimede heveslenmesin diye soylemiyorum. Ama 2 gundr de asiri duygusalim agliyorm hep

sen aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın.eşler hemen ümitleniyo gerçekten en dogrusunu yapıyosun.ne kadarlık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…