hamile miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbrz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın.eşler hemen ümitleniyo gerçekten en dogrusunu yapıyosun.ne kadarlık evlisin?
1.5 gecdi. 2 yil sayilir. Ama yeni dusunmeye basladik. Okuyordum ben. Ama esim bayadir istiyor. Siz ne kadrlik evlisniz

Aynen bende oyle. Ama dunki testimde silik cizgi bile yokdu ondan korkuyorm yarin yapmaya. 2 gunde degisim olurmu ki
Kan testi yaptirin garanti olsun benimde bir gün gecikmisti sonra adet oldum adet olacagim gün test yaptim negatif bir gun sonra adet oldum siz kan testi yaptirin ..

Kan testi yaptirin garanti olsun benimde bir gün gecikmisti sonra adet oldum adet olacagim gün test yaptim negatif bir gun sonra adet oldum siz kan testi yaptirin ..
Anladim benim 2 gun gecikdi gorunuyor suanda yarin idrar yapacam gorunmezse kan testi yapacam. Rabbim hayirlisini versin. Sizde uzulmeyin. Rabbim bizden iyi bilir herseyi demeekki daha zaman var.

anladım canım.biz de 7 aylık evliyiz.1 buçuk ay önce düşünmeye başladık şimdi 4 haftalık hamileyim hamdolsun :) yeni düşünmeye başladıysan korkma olur Allahın izniyle.etrafımda 8 ay olmayan sonra olan var.gönlünü ferah tut

Inssallah hayirlisiyla. Bende goruyorum insanlar cok ugrasiyor cocuk icin. Ondan geciktirmek istemedm. Yasim gencken yapmak istedim 24 yasindayim☺

Anladim benim 2 gun gecikdi gorunuyor suanda yarin idrar yapacam gorunmezse kan testi yapacam. Rabbim hayirlisini versin. Sizde uzulmeyin. Rabbim bizden iyi bilir herseyi demeekki daha zaman var.
İnsallah hamilesinizdir . Tabi ki herseyin zamanı var ve imtihan dünyasındayiz bizimde imtihanimiz bu

Haklısınız. Yorar sizi fakat umitsiz olmayın. Ne kadar zamandr deniyorsunuz
Doktora gittik esimde sayi düsük benim sol tüpüm kapalı baska sorun var mi belli degil daha yumurta takibine baslanacaktı asistana kizdigim icin randevu almadim gitmekte istemiyorum yarida birakmakta istemiyorum bilmiyorum ne yapacagimi

Yarida birakmayin kesinlikle. Kizdiginiz kisinin umrunda olmazki bu. Sizi etkiler sadece. Tedaviye devam edin yilmadan. Bir bucuk yil olmus sizin. 5 6 sene ugrasanlar ve bebegine kavusanlar var. Sabredin bence tedaviyi birakmayin

Bir tanidigim tam 15 yil sonra hamile kaldi allahtan umut kesip karamsarliga dusmeyin suan hamileyim ve her dakika rabbim kimseye aratma evlat isteyenin kucagini bos birakma diye dua ediyorum dilerim rabbim kimseye hasret cektirmesin

Bir tanidigim tam 15 yil sonra hamile kaldi allahtan umut kesip karamsarliga dusmeyin suan hamileyim ve her dakika rabbim kimseye aratma evlat isteyenin kucagini bos birakma diye dua ediyorum dilerim rabbim kimseye hasret cektirmesin
Aminn aminn rabbim ol derse hersey olur. İnsanın ruh hali degisiyor iste bazen cok dua ediyorum bazende karamsarlasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…