Hamile miyim

Rapunnzelll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
61
10
1
30
Kızlar midem bulanıyor en sevdiğim şey olan domates bile midemi bulandırıyor basim dönüyor ve koku hassasiyeti var patates yagi kokusu bile midemi bulandırdı kasiklarim da batmalar var ve kasiklarim şiş ve sert adetim 10gün gecikti ve çok duygusallastim vajinal akıntı arttı sizce hamile olabilir miyim

Kızlar midem bulanıyor en sevdiğim şey olan domates bile midemi bulandırıyor basim dönüyor ve koku hassasiyeti var patates yagi kokusu bile midemi bulandırdı kasiklarim da batmalar var ve kasiklarim şiş ve sert adetim 10gün gecikti ve çok duygusallastim vajinal akıntı arttı sizce hamile olabilir miyim
10 gün gecikmeyle hamile olma ihtimalin çok yüksek. Hemen eczaneden bir test al ve yap derim

Test alip yapin lutfen

Nasıl dayanıyosun hayret ben bat a 4 gün kala yapıp öğrenmiş tim idrar testinde hemde inanamayip farklı farklı testler le yaptım
Eğer bebek varsa daha suan 2-2 buçuk haftalık olmalı oyuzden çıkmaz diye düşünüyorum varsa bile yoksa bende zor dayaniyorum 3 haftalikdan sonra kesin belli olurmuş

Back
X