Hamile miyim

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 28 mart. Ama o günden beri kasık agrim bel agrim var. Ve iki gundur de midem bulanıyor. Şuan bile bulanıyor. Test yaptım negatif çıktı. Biliyorum belirtilere daha çok erken ama bende anlamıyorum. Kan testi yaptırmak istemiyorum. Bekleyim diyorum. Göğüs hassasiyetim yok şuan. Sadece kasık ve bel agrim var. Bide midem çok bulanıyor. Sizden yorum almak istedim

28 günde bir adet oluyorsanız şuan tam yumurtlama dönemindesiniz.
Adetin 14. günü hamile kalmaya en müsait zamandır.

yumurtlama dönemin ağrılar onun için..bende de yumurtlama dönemimde sanki şimdi adet olcakmışım gibi ağrıyor...

Aynı belirtiler bende de var canım ben evleneli 15 gün oldu düğünden bir kaç gün sonra adet olmam gerekiyordu nisan ayına girdik hala olmadim 36 gün geçti

İdrar yo

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım , benimde aynı şikayetlerim oldu , idrar yolu enfeksiyonu dedi.

Kızlar merhaba

12 marta adet olmam gerekiyordu , 17 marta adet gördüm 19 nda bitti son gün kahverengi akıntım oldu. Kan testi yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu dedi. Şuan kasıklarımda ağrı , midemde yanma ,sırt ağrım fazlaca var ve ğögüs uçlarıma dokunduğumda ağrı hissediyorum, şişkinliğim var 1 hafta önce çok gazım vardı ve kabız olmuştum bu hafta düzeldim biraz. Sizce hamile miyim test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum , sizce ne yapmalıyım , doktor 22 nisan adet görürsün demişti sizce ne yapmalıyım

Lütfen bişeyler yazın psikolojim bozuldu sabah akşam okumadığım yazılar gezmediğim site kalmadı

Aynı belirtiler bende de var canım ben evleneli 15 gün oldu düğünden bir kaç gün sonra adet olmam gerekiyordu nisan ayına girdik hala olmadim 36 gün geçti
Test yaptinmi canım. İnşallah biseler vardır. Haber ver burdan merak ettim

Daha çok erken. Varsa bile testte çıkmaz.
22 nisanı bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…