İnternetten hamilelik haftası hesapladım 4 hafta çıkıyorDaha çok erken. Varsa bile testte çıkmaz.
22 nisanı bekleyin.
Ozaman beklemeliyim biraz daha. Ne olacaksa yumurtlama gününde olacak inşallah. Bende böyle belirtiler yaşayınca şaşırdım sizlere sorayim dedim. Kasık ve bel agrim hiç olmazdı çünkü bu şekilde
Bende korkuyordum. Ama dayanamadım yaptım negatiffff. Nefret ediyorum o negatif çizgiden. Hep yapmicam diyorum dayanamıyorumHayır yapmadım , korkuyorum ya çıkmazsa diye hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Bende korkuyordum. Ama dayanamadım yaptım negatiffff. Nefret ediyorum o negatif çizgiden. Hep yapmicam diyorum dayanamıyorum
İnternetten hamilelik haftası hesapladım 4 hafta çıkıyor
Onuda denemek istiyorum eğer bu ay adet olursamÇok odaklandığımızdan psikolojik belirtiler de yaşıyoruz.
İsterseniz ovülasyon testi kullanın. Yumurtlama gününüzü tespit eder ona göre şansı arttırırsınız.
17 martta adet olmuşsunuz.
3 hafta 4 günlük oluyor.
Dr 22 nisan demiş bekleyin bakalım.
Evet bazı sitelerde 3 hafta diyor bazı sitelerde 4 hafta 3 günlük diyor. Kafam çok karışık
Yarın sabah kan testi yapmaya gidecem canım inşallah hamileyimdir Duâ et kuzumTest yaptinmi canım. İnşallah biseler vardır. Haber ver burdan merak ettim
Ayyy inşallahh bebis haberi ver bize hadi moralimiz duzelsin biraz. Dua ediyorum hepimiz için. Tüm isteyenler kavussun meleklerine. Seninde vardır karnında bi melek inşallahYarın sabah kan testi yapmaya gidecem canım inşallah hamileyimdir Duâ et kuzum
Canım yaptirdinmi test neoldu merak ettimYarın sabah kan testi yapmaya gidecem canım inşallah hamileyimdir Duâ et kuzum
Yaptırdım kuzum 3 de belli olacak haber veririm burdan sanaCanım yaptirdinmi test neoldu merak ettim
En az senin kadar heyecanlaniyorum şuanYaptırdım kuzum 3 de belli olacak haber veririm burdan sana
İnşallah Allah razı olsun kuzum benim. Benim heyecandan gözlerim dolu doluEn az senin kadar heyecanlaniyorum şuan1 saat var sonuca. İnşallah istediğin gibi olur tatlim
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 28 mart. Ama o günden beri kasık agrim bel agrim var. Ve iki gundur de midem bulanıyor. Şuan bile bulanıyor. Test yaptım negatif çıktı. Biliyorum belirtilere daha çok erken ama bende anlamıyorum. Kan testi yaptırmak istemiyorum. Bekleyim diyorum. Göğüs hassasiyetim yok şuan. Sadece kasık ve bel agrim var. Bide midem çok bulanıyor. Sizden yorum almak istedim
Haklisin. Beklicem yine her zamanki gibiyani tarih hesaplamasına göre imkansız gibi
Sağol canım benim. Ben çok mutlu oluyorum hamis haberlerine. Allah hepimize versin inşallah sağ salim bir bebisİnşallah Allah razı olsun kuzum benim. Benim heyecandan gözlerim dolu dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?