Hamile miyim

Hmm o totemin tutsun inşallah denizin gelsin
İnşallahhh inşallahhhh
hımmm
o kadar silik çizginin de pozitif olduğunu bilmiyordum
hatta test süresinden fazla bekleyince 2. çizgi böyle silik bir hal alır diye biliyordum

İlk defa gebelık testımde negatıfı bu ay gordum bende epey bekledım ama hıc cızgı cıkmadı bende o sebeble bu test pozıtıf adetınede daha 3 gun varmıs hem

evet silik bir çizgi var ama o çizgi test süresinden fazla bekleyince de bu kadar belli oluyor
o yüzden pozitif diye düşünmemiştim ben
hayırlısı olsun

İnşallahhh inşallahhhh

İlk defa gebelık testımde negatıfı bu ay gordum bende epey bekledım ama hıc cızgı cıkmadı bende o sebeble bu test pozıtıf adetınede daha 3 gun varmıs hem

evet olabilir
ben hamile değilken, biraz bekleyince görmüştüm bu kadar silik ama hepsi bir olmaz tabi
benim pozitif testim kopkoyuydu ama günü geçmişti

Benimkide böyleydi. 2. ÇiZgi çok silikti. Bir hafta sonra test yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Tebrix.hamilesin.benimde aynı böleydi.Allah sağlıkla kucağına aldırsın

Beklenir hali de bu

Eklentiler

• FB_IMG_1461752223157-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
Çok yaparım her ay beklesen bembeyaz kalordi. Böyle kalmadı hic.bide çok da beklemesi en çok 10 dk.ama zaten çok daha koyu iken git gide azaldı ve böyle kaldi

Bazen idrardaki bilmemne oranının fazla olması sebebiylede ikinci çizginin çok belli belirsiz çıkabiliceği söyleniyor.Bu konuda size kesin sonucu şuan için yalnızca kan tahlili verir diye düşünüyorum ben o yüzden.

Malesef kan vermek için gidemiyorum şimdi. 3 gün gidemem

Orada tek çizgi gören bir tek ben miyim yahu ? Gebelik durumunda iki çizgi olmaz mı ?

Eklentiler

• 20160427_145614-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 48
Silik bir çizgi var evet, büyük ihtimalle geliyor bebiş. Hayırlı olsun

benim kızım da ilk öğrendiğimde işte bu kadarcıktı :) zor görünüyordu ama silik çizgi vardı

İlk yüklediğiniz foto da yoktu ikinci çizgi..Ama son yüklediğiniz de var. Hamilesiniz..Tebrikler..
Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder, rabbim..

Zaten 2. CiGi var ki. Bak yeni resm yükledim altta
Yeni eklediğiniz resim tek çizgiyi bile belli etmeyecek kadar bulanık. Önceki resimlerdede 2. çizgiyi cidden göremedim. Ama bu kadar insan görebildiyse demekki benim gözlerde sorun var, cidden görmek için ekranla aşk yaşadım resmen ama olmadı Buna ek olarak 2. çizginin silik olma durumunu da kesin hamilelik değilde yeniden deneyiniz gibi birşey biliyorum ben. Bence birkaç test daha yapın. Adet gecikmesinden ne kadar sonra yaptınız bilmiyorum ama adet gecikmesinin 1,5- 2. haftasında yapılan idrar testleri en sağlıklı sonucu verir. Özellikle beklemiş sabah idrarı ile en garanti sonuç verilebiliyor. Ama en kesini kan testi tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…