inşallah hayırlısı olsunGeç döllenme olmuş olabilir. Allah gönlüne göre versin :)
aynen psikolojikde olabilir perşembeye kadar adet olmazsam yaptırcam hayırlısı olur inşallahKan testi yaptır. Kesin sonucu alırsın. Bu şekilde adetini kendin de geciktirirsin
İnşallah hayırlısı olsun. İnşallah hamilesindiraynen psikolojikde olabilir perşembeye kadar adet olmazsam yaptırcam hayırlısı olur inşallah
en iyisi yarın sabah tekrarlıyayım testiSabah ilk idrarla yap ve iyice incele testi
amin inşallah teşekkürlerİnşallah hayırlısı olsun. İnşallah hamilesindir
Kan testi yptr cnm sonuc kesin cikar *_*kızlar adetim 5.gün geçti 2. ve 3. gün geçtiğinde idrar testi yaptım negatifti sizce hala hamile olma ihtimalim var mı bu şekilde negatif cıkan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? umut işte ...
perşembe gününe baktırcam inşallah canımKan testi yptr cnm sonuc kesin cikar *_*
amin canım inşallahYarin sbh testi bi tekrarla yine blki ince bi cizgi cikar cnm insallah cikar
ne kadarlık evlisin ne kadardır bekliyorsun canımInsallah bu ay siki calis cnm bnmde hic umudum yok bnde adet olunca bi tarif var onu yapcm bogurtlen koku doye
Canim ayy ayni durumdayim. Birde idrarda gormeden kan ucretli alcaklar. Zaten hemen vermiyolar sonuc bende gitmiyom. Cunku sordum pozitif gormessen ne olcak bakarmisinoz biseyim varmi diye. 2 hafta bekle dedilerkızlar adetim 5.gün geçti 2. ve 3. gün geçtiğinde idrar testi yaptım negatifti sizce hala hamile olma ihtimalim var mı bu şekilde negatif cıkan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? umut işte ...
aynen emin olmadan kan testi yaptırmak istemiyordum zaten gerek kalmadı adet oldum iki hafta beklersen zaten bulantıların bile başlar kesinleşir idrarda görürsün inşallah hamilesindirCanim ayy ayni durumdayim. Birde idrarda gormeden kan ucretli alcaklar. Zaten hemen vermiyolar sonuc bende gitmiyom. Cunku sordum pozitif gormessen ne olcak bakarmisinoz biseyim varmi diye. 2 hafta bekle dediler
10. Ay bu ay beklyrm bklm ama umitsizim bu aydane kadarlık evlisin ne kadardır bekliyorsun canım
öyle deme canım Allah büyüktür inşallah en kısa sürede kalırsın benim bir arkadaşım 10 ay içinde iki kez dış gebelik bi kez düşük yaptı şimdi tek sansı tüp bebek çok ısrarcı olmamak lazım illa olsun dememek lazım hayırlısıyla olsun inşallah bende benimde 4 ay oldu10. Ay bu ay beklyrm bklm ama umitsizim bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?