- 17 Eylül 2016
- 13
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi imipregnant
-
evlilik yok ve hamileysem ne yapmam gerek bilmiyourm3 Ağustostaki korunmasız ilişki şüpheli .
Olduysa onda olmuştur .
Yarın bir daha test yap .
Yaş 17 . Hmm evlilik yok değil mi ?
Hamile isen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Ayy ne guzel 18 yasinda anne olucaksin. Okulu da birakirsin. Bebek bakarsin!merhaba. 3 ağustos ve 22 ağutos tarihlerinde ilişkiye girdim. ikisi de korunmasızdı fakat ikinci ilişkimden sonra ertesi gün hapı aldım. ikisinde de içime boşalma olmaıd. en son 20 temmuzda regl oldum. reglim normalde ayın 30.unda olmasına rağmen 10 gün erken oldum neredeyse. ondan sonra da regl olmadım bir daha. hamilelik ve regl belirtileri birbiriyle çok benzer olduğu için ayırt da edemiyorum. gögüslerimde aşırı şişme var dokununca bile ağrıyor biraz. bugün gebelik testi aldım ve yaptım. fakat üstüne yaklaşık 3 saniye tuvaletimi yapabildim. sonuçta sağ tarafta belirgin bir çizgi sol tarafta ise silik bir çizgi çıktı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizce hamile miyim bu arada yaşım 17
kendi başıma nasıl kan testi yaptırabilirim reşit değilimGit bir kan testi yaptır. İlişkin olanı adamı da tut kolundan gidin hastaneye. Sonuca göre düşünün.
aynıBen 31 yaşındayım ertesi gün hapını yeni duydum.evlimisin değilsen yazık.diger taraf kaç yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?