- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o testim kontrol çizgisi hemen hemen bütün testlerde oluyor malesef ki pozitif değil üste benim testi de koydum canım kan testi ile doğrulandı negatifŞu durum da çift cizgi görünüyor birde normal çekip atsan
Evet cnm benimde aynısıCanım eğer evde başka test varsa hiç
Kullanmadan ışığa tut aynı test
Çizgisini görebilirsin bazı testlerde ışığa tutulduğunda hiç kullanılmasa bile çizgi çıkıyor bende senin gibi muallakta kalmıştım canım ama testin sanırım negatif hatta benim negatif testi de atayım
Bu testtler hep böyle sorunlu canım ya buna inanmaEki Görüntüle 1943145 Arkadaşlar test yaptım az önce fakat ışığa tutunca silik çizgi görüyorum fakat ışıksız negatif sadece ışığa tutunca görünüyor . Başına gelen varsa yada bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim foto ekliyorum
Ümidini kırmak istemezdim canım ama ümitlenmeni de istemedim hakkımızda hayırlısı olsunEvet cnm benimde aynısı(
Çok üzüldüm teşekkürler canımBu testtler hep böyle sorunlu canım ya buna inanma
Tabiki cnm o yüzden sizlere sormak istedim zaten hepimiz için hayırlısıÜmidini kırmak istemezdim canım ama ümitlenmeni de istemedim hakkımızda hayırlısı olsun
Normalde negatif cnm ışığa tutunca böyle çıkmıştı ama negatif miş kızlar öyle yazmış üzüldüm çokŞu durum da çift cizgi görünüyor birde normal çekip atsan
Normalde negatif cnm ışığa tutunca böyle çıkmıştı ama negatif miş kızlar öyle yazmış üzüldüm çokŞu durum da çift cizgi görünüyor birde normal çekip atsan
11 gün geciktiIşığa tutmayı hiç denemedim :)
Kaç gün geçti adetin?
Sağol cnmHayırlısı olsun arkadaşım üzülme
genelde ikinci çizgi silik bile çıksa bi ümit olabilir fakat ışığa tutma olayı orda zaten mevcutta olan çizgiyi gösteriyo olabilir.. en sağlıklısı adetin en az bi 4-5 gün geçince kan testi yaptırman bence.Eki Görüntüle 1943145 Arkadaşlar test yaptım az önce fakat ışığa tutunca silik çizgi görüyorum fakat ışıksız negatif sadece ışığa tutunca görünüyor . Başına gelen varsa yada bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim foto ekliyorum
Cnm evet kontrol çizgisiymiş ogenelde ikinci çizgi silik bile çıksa bi ümit olabilir fakat ışığa tutma olayı orda zaten mevcutta olan çizgiyi gösteriyo olabilir.. en sağlıklısı adetin en az bi 4-5 gün geçince kan testi yaptırman bence.