Hamile miyim ??????

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
image.webp Arkadaşlar test yaptım az önce fakat ışığa tutunca silik çizgi görüyorum fakat ışıksız negatif sadece ışığa tutunca görünüyor . Başına gelen varsa yada bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim foto ekliyorum

Canım eğer evde başka test varsa hiç
Kullanmadan ışığa tut aynı test
Çizgisini görebilirsin bazı testlerde ışığa tutulduğunda hiç kullanılmasa bile çizgi çıkıyor bende senin gibi muallakta kalmıştım canım ama testin sanırım negatif hatta benim negatif testi de atayım

Eklentiler

• IMG_1405.webp
    IMG_1405.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 769
Şu durum da çift cizgi görünüyor birde normal çekip atsan
Canım o testim kontrol çizgisi hemen hemen bütün testlerde oluyor malesef ki pozitif değil üste benim testi de koydum canım kan testi ile doğrulandı negatif

Canım eğer evde başka test varsa hiç
Kullanmadan ışığa tut aynı test
Çizgisini görebilirsin bazı testlerde ışığa tutulduğunda hiç kullanılmasa bile çizgi çıkıyor bende senin gibi muallakta kalmıştım canım ama testin sanırım negatif hatta benim negatif testi de atayım
Evet cnm benimde aynısı :((

Peki ne yapsam ben kan testi mi yaptırsam reglim çok gecikti 44.günümdeyim hala yok

Eki Görüntüle 1943145 Arkadaşlar test yaptım az önce fakat ışığa tutunca silik çizgi görüyorum fakat ışıksız negatif sadece ışığa tutunca görünüyor . Başına gelen varsa yada bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim foto ekliyorum
genelde ikinci çizgi silik bile çıksa bi ümit olabilir fakat ışığa tutma olayı orda zaten mevcutta olan çizgiyi gösteriyo olabilir.. en sağlıklısı adetin en az bi 4-5 gün geçince kan testi yaptırman bence.

genelde ikinci çizgi silik bile çıksa bi ümit olabilir fakat ışığa tutma olayı orda zaten mevcutta olan çizgiyi gösteriyo olabilir.. en sağlıklısı adetin en az bi 4-5 gün geçince kan testi yaptırman bence.
Cnm evet kontrol çizgisiymiş o :( benim adetim 12 gün geçti zaten

Back
X