- 28 Ocak 2017
- 14
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Kadininfendi3443
-
Esim bugun sormus ama iyeligini silmisler. Test yaptim bir cigi silik cikti acaba hamilemiyim. Hamile kalmadan once bir sure doktor tavsiyesiyle kolmen kulland ve belirli gunlerde birlikte olduk. İlk defa testte bu sonici aldim.
Hiç sanmıyorum canm hamilesin bi kan tahlili yaptrAdetim 5 6 gun gecikti, ama klomen kullandirtti doktor. Acaba klomen yaniltabilir mi testi
İnslh vardır canm hemen çıkar sonuç bizm burda yarm saatte çıkıyorEsimle acile geldik ok heycanliyoz, belki tahlil yaptirip ogrenme sansimiz olur. Sora bekliyoruz
Hamilesiiinnnn tebriklerrrEsimle acile geldik ok heycanliyoz, belki tahlil yaptirip ogrenme sansimiz olur. Sora bekliyoruz
Ultrasonda görünmeye bilir canım karından hele çok normal yani görünmemesi..Ultrason cektirfik doktor cok kucekse gorunmez dedi, kan tahlili istedi onu bekliyoruz sanirim degilim. Cok swvinmistik oysaki birazdan kan tahlili sonuciyla netlesecek
Cnm uzulme yeniyse olablr kn tahlil soncn ne?Ultrason cektirfik doktor cok kucekse gorunmez dedi, kan tahlili istedi onu bekliyoruz sanirim degilim. Cok swvinmistik oysaki birazdan kan tahlili sonuciyla netlesecek
Simdi doltora yorumlatc sira bekliyoruz. Beta hcg 946
Tebrkler hamilesin deger baya yuksek hamile oldgnn belrtisi:)Simdi doltora yorumlatc sira bekliyoruz. Beta hcg 946
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?