Hamile miyim

Snapdelisimiyimneyim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
508
824
103
Arkadaslar en son 11 ocakta adet oldum 3 kere test yaptırdım hepsi negatif cikti butun hayellerim suya düştü cok umutlanmistim kan testi negatif cikti 11.gün test yaptirmistim acaba tekrar yapsam sonuc yine husran mi olur lutfen başına gelen varsa yardim etsin

Hamile kaldıgımda hissetmiştim. Sık idrara çıkma hafif bulantı yaşamıştım. o tarz bir sey var mı sende

Gunde 2 bcuk litre ve daha fazla su ictigim icin kendimi bildim bileli cok sık cikarim idrara bulanti var denilemez her sbh bulanir ztn midem yani değişiklik yok bende malesef

Gunde 2 bcuk litre ve daha fazla su ictigim icin kendimi bildim bileli cok sık cikarim idrara bulanti var denilemez her sbh bulanir ztn midem yani değişiklik yok bende malesef

Konuyu hamilelik kısmına acsan daha iyi olurdu sanki. Bu ayda denesen canım zaten bir de hamile olsan bir degisiklik olur vücutta.

Haklisiniz daha ilk kez konu actim acemiyim kusura bakmayin tekrar denemek istiyorum ama sonuc negatif cikarsa die korkuyorum subat ayini bos gecirdim bir sene dogum kontrol kullanmistim acaba onun yuzunden mi oluyo bilmiyorum birakali 3 bcuk ay oldu

Tam olarak kaç gün geçmiş oldu rahim duvarın kalın olabilir.Bazı gebeliklerde hiçbirşey hissedilmiyor.Tekrar dene olmadı bir doktora git inşallah hamailesindir canım

Belirtileri adet belirtileri gibi oluyo ben 2 haftalıkken testi yapmıştım negatif çıkmıştı adetim de iyice gecikince yine negatif çıkar mı endişesiyle testi yaptım ama ufacık belli belirsiz bir çizgi çıktı eczaneci belirsiz bile olsa pozitif dedi akşam emin olmak için hemen kan testi yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani aradan 2 hafta kadar geçince kontrol ettir ya da direk kan testi yaptır

Yerleşme kanaman oldumu..?

Anladım allah hayırlıca dopurup büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…