- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
- Konu Sahibi Snapdelisimiyimneyim
-
Tam olarak kaç gün geçmiş oldu rahim duvarın kalın olabilir.Bazı gebeliklerde hiçbirşey hissedilmiyor.Tekrar dene olmadı bir doktora git inşallah hamailesindir canımArkadaslar en son 11 ocakta adet oldum 3 kere test yaptırdım hepsi negatif cikti butun hayellerim suya düştü cok umutlanmistim kan testi negatif cikti 11.gün test yaptirmistim acaba tekrar yapsam sonuc yine husran mi olur lutfen başına gelen varsa yardim etsin
Az uz da değilmiş 17 gün olmuş idrar testi yapıp kan ver canım.İkisinde de tekrsr öıkmazsa beklr biraz doktora git adet olmazsandaAllah razi olsun insallah hamileyimdir toplam 17 gun gecti gecen hafta test yaptirmistim cikmadi 0.5 cikti malesef
Yarin tekrar gidicem kan vermeye en azindan degilsem de söktürücü versinler karnim davul gibi oldu sisti iyice dua edin nolur
Yerleşme kanaman oldumu..?Belirtileri adet belirtileri gibi oluyo ben 2 haftalıkken testi yapmıştım negatif çıkmıştı adetim de iyice gecikince yine negatif çıkar mı endişesiyle testi yaptım ama ufacık belli belirsiz bir çizgi çıktı eczaneci belirsiz bile olsa pozitif dedi akşam emin olmak için hemen kan testi yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani aradan 2 hafta kadar geçince kontrol ettir ya da direk kan testi yaptır
Belirtilerin neysi peki canım?Benim olmamıştı
Belirtilerin neysi peki canım?
Anladım allah hayırlıca dopurup büyütmeyi nasip etsin.Adet belirtileriyle aynıydı bel ve kasık ağrım vardı zaten benim adetim şiddetli geçiyodu midem bulantısı başka dönmesi vardı kokuya karşı hassastım ve tabi uyku hali vardı adetim de 3 gün geçmişti
Anladım allah hayırlıca dopurup büyütmeyi nasip etsin.
AminnnAminnnnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?