Ayyy gerçekten mi inşallah yaa hayırlısıyla :)ama daha regil günüme iki gün varhamilesin net bir sekilde cıkmıs hayırlı olsun:)
benim 4 gun varken boyle cıkmıstı:)Ayyy gerçekten mi inşallah yaa hayırlısıyla :)ama daha regil günüme iki gün var
Hadi yaaa :) sağol canım cevap yazdığın için inşallah sağlıklı bir hamileliğim olur çok heyecanlandım :)benim 4 gun varken boyle cıkmıstı:)
Pazartesi ya da salı kan testi yaptırayım ayyy çok heyecanlandım ,inşallah hayırlı şekilde hamileyimdir :)kanda netleştir canım testin pozitif :)
Hamilesin canom h.olsun allah doğumuna kadar sağlıklıca ilerlemeni nasip eylesin.merhabalar ilkkez bu foruma yazıyorum ,pazartesi günü regil olacağım gün ama dayanamayıp bugün sabah test yaptım bakar mısınız ?ilk başta silik çıktı şimdi çizgi daha da netleşti . Bu testler güvenilir mi?
ilk zamanlar oluyor sonra gecer onlarSol kasığımda ağrı başladı bu normal mi acabaregil mi olacam ki
İnşallah ..korkuyorum kimyasal gebelik olur falan diyeilk zamanlar oluyor sonra gecer onlar
Amin inşallah ..sağolun Allah razı olsun :)Hamilesin canom h.olsun allah doğumuna kadar sağlıklıca ilerlemeni nasip eylesin.
Kan testinide yaptır kesin sonuç al
Allah razı olsun :) bende puan çok heyecanlı ve duygusalım 2 yıldır vajinismusla uğraştım Yen'i yendimayyyy maşallah hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınsallah gule guke babasıyla buyut :) nedense cok heycanlandım ya
Allah razı olsun :) bende puan çok heyecanlı ve duygusalım 2 yıldır vajinismusla uğraştım Yen'i yendimAllahım herşeyin hayırlısını versin
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla bende sağlıklı hayırlı şekilde bebeğimi kucağıma alır büyütürümGecmıs olsun canım artık gevmısı dusunme gecelecege bak mutlu ol uzulme herkes bırseylerle sınanıyor ne mutlu sınavın bıtmıs :)
Bugün yaptırsaydın keşke kan testi ama idrar testinde bariz çıkmış hayırlı olsun : ) son adet tarihine göre hesaplanıyor canımKızlar bugün regil olmadımnormalde regilimin ilk günü bugün kaç gün sonra kan testi için gideyim ? Çok heyecanlıyım :) eğer hamileysem tahmini kaç günlük hamileyim neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ?
Kızlar bugün regil olmadımnormalde regilimin ilk günü bugün kaç gün sonra kan testi için gideyim ? Çok heyecanlıyım :) eğer hamileysem tahmini kaç günlük hamileyim neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?