Hamile miyim ?

Empatii

Ol der ve olur;kün fe ye kün
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
291
187
103
merhabalar ilkkez bu foruma yazıyorum ,pazartesi günü regil olacağım gün ama dayanamayıp bugün sabah test yaptım bakar mısınız ?ilk başta silik çıktı şimdi çizgi daha da netleşti . Bu testler güvenilir mi?

Eklentiler

• IMG_9921.webp
    15 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_9929.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 170
Sol kasığımda ağrı başladı bu normal mi acaba regil mi olacam ki

Hamilesin canom h.olsun allah doğumuna kadar sağlıklıca ilerlemeni nasip eylesin.

Kan testinide yaptır kesin sonuç al

ayyyy maşallah hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınsallah gule guke babasıyla buyut :) nedense cok heycanlandım ya

ayyyy maşallah hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınsallah gule guke babasıyla buyut :) nedense cok heycanlandım ya
Allah razı olsun :) bende puan çok heyecanlı ve duygusalım 2 yıldır vajinismusla uğraştım Yen'i yendim Allahım herşeyin hayırlısını versin

Allah razı olsun :) bende puan çok heyecanlı ve duygusalım 2 yıldır vajinismusla uğraştım Yen'i yendim Allahım herşeyin hayırlısını versin

Gecmıs olsun canım artık gevmısı dusunme gecelecege bak mutlu ol uzulme herkes bırseylerle sınanıyor ne mutlu sınavın bıtmıs :)

Gecmıs olsun canım artık gevmısı dusunme gecelecege bak mutlu ol uzulme herkes bırseylerle sınanıyor ne mutlu sınavın bıtmıs :)
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla bende sağlıklı hayırlı şekilde bebeğimi kucağıma alır büyütürüm

Kızlar bugün regil olmadım normalde regilimin ilk günü bugün kaç gün sonra kan testi için gideyim ? Çok heyecanlıyım :) eğer hamileysem tahmini kaç günlük hamileyim neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ?

Bugün yaptırsaydın keşke kan testi ama idrar testinde bariz çıkmış hayırlı olsun : ) son adet tarihine göre hesaplanıyor canım

2 gün sonra gidebilirsin canım. hem geçtiğinden emin olursun. hamileysen spm adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. tahmini döngüne göre değişebiliyor ama 4 ya da 5 hafta civarı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…