Canm hayrlisi olsun arkdasmnda bole olmustu ilk silik cıkti sonra daha cok koyulastısuan hamile :)merhabalar ilkkez bu foruma yazıyorum ,pazartesi günü regil olacağım gün ama dayanamayıp bugün sabah test yaptım bakar mısınız ?ilk başta silik çıktı şimdi çizgi daha da netleşti . Bu testler güvenilir mi?
Çarşambaya kadar beklesem mi diyorum korkuyorum değilsem diye heveslenip sonrada üzülmek istemiyorumaslında senin pozitifti testin değil mi? yarın bile kan verebilirsin
Sağol cnm inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin ..Canm hayrlisi olsun arkdasmnda bole olmustu ilk silik cıkti sonra daha cok koyulastısuan hamile :)
Ayy çok heyecanlıyım ya Çarşamba yı bekleyeyim diyorum heveslenip sonra hüsran olur diye korkuyorumBugün yaptırsaydın keşke kan testi ama idrar testinde bariz çıkmış hayırlı olsun : ) son adet tarihine göre hesaplanıyor canım
Çarşambaya kadar beklesem mi diyorum korkuyorum değilsem diye heveslenip sonrada üzülmek istemiyorum
Ayy yaptrsam mı yarın kan testicanım olsun korkma cesaretini topla yarın git kan ver sonucu da yaz buraya :) korkulacak bir şey yok.. yoksa bir sonraki aya inşallah dersin ama ya varsaaa :)
Kimyasal olduğunu nerden anlaşılıyor canımDurduğun hata ben bata 5 gün kala incecik çizgi görüp hemen hastaneye koştum sabahın köründe . Kan verip kesinleştirdim . İçin rahat olur hemde kimyasal mı değil mi anlarsın.
Ya senin bugün bat günün değil mi ? Sonuç çok çok düşük çıkarsa anlarsın zaten kimyasal olduğunu . Ama bence senin kimyasal değil çünkü bayağı koyu çıkmış. Senin değerin muhtemelen yüksek çıkar .Kimyasal olduğunu nerden anlaşılıyor canım
İnşallah hayırlısıyla canım sağol Allah razı olsun yorumların için Rabbim inşallah hayırlısını verir hepimizin işini rast getirirYa senin bugün bat günün değil mi ? Sonuç çok çok düşük çıkarsa anlarsın zaten kimyasal olduğunu . Ama bence senin kimyasal değil çünkü bayağı koyu çıkmış. Senin değerin muhtemelen yüksek çıkar .
İns canm benimde persembe bat bende heyecnlanlym beklyrm ins benimkide tutar :)Sağol cnm inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin ..
Allahım gönlündeki hakkında hayırlı etsin canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurİns canm benimde persembe bat bende heyecnlanlym beklyrm ins benimkide tutar :)
Belirtilerin var mı canım gebeliğe dair benim de bata 3 gün var yarın sabah bi test yapayım diyorum inşallah benim de 3 gün kala çıkar çift çizgiAyy çok heyecanlıyım ya Çarşamba yı bekleyeyim diyorum heveslenip sonra hüsran olur diye korkuyorum
Halsizim canım bide başım çok ağrıdı geçen gün ,hafif sol kasığım ağrıyor onun haricinde başka bir belirtim Yok gibi sanırım canımBelirtilerin var mı canım gebeliğe dair benim de bata 3 gün var yarın sabah bi test yapayım diyorum inşallah benim de 3 gün kala çıkar çift çizgi
Canım bence yarin kan testini yaptir böyle ikilemde kalmaktan iyidir ve strese girmemiş olursun ve bence sen hamilesin öyle hissediyorum testte pozitif zatenÇarşambaya kadar beklesem mi diyorum korkuyorum değilsem diye heveslenip sonrada üzülmek istemiyorum
Canım tam bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinMerhaba bana yardım ederseniz çok sevinirim ben ilişkiden sonra adet oldum ama üstüne görme diye birşey duydum göğüslerim yine ağrıdı adet olduktan sonra geçti onu belirtim ilk gün aşırı sol kasık ağrısıyla kahverengi lekelenme ve ertesi gün 3 gün boyunca adet sancısıyla birlikte pıhtılı kırmızı adet gördüm bu ay yine göğüslerim ağrıdı ama şuan adetim şuan 2 gün geçti gebelik varmıdır birde ilişkiden 40 gün sonra test yaptım negatifti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?