- 9 Ağustos 2022
- 256
- 41
- 48
- Konu Sahibi Eylueylul1148
-
Adetiniz geçmeden test yapmaniza gerek yok. Muhtemelen de hamile değilsinizdir ama her ihtimale karsin adetiniz gecerse test yaparsınız.8 Ağustos günü cinsel ilişki yaşadım ama içeriye boşalma kesinlikle olmadı. Yumurtlama dönemim olabileceğinden korktum ve Zevk suyunda sperm olduğu söyleniyor. Bu durumdan dolayı zevk suyu bulaşmış olması ihtimaline karşı 9 Ağustos’ta yani ilişkiden yaklaşık 15 saat sonra ella hapı içtim. Yaklaşık 8 gün geçti ama hiçbir yan etki görmedim. Herkeste yan etki görülüyor mu? Regl günüm yaklaşık 24 ağustos gibi olacak. İlaç işe yaramış mıdır,hamile kalma ihtimalim var mıdır ? Test yapmama gerek var mı? Doğru sonuç için ne zaman test yapmalıyım?
Adet olduktan sonra hamilelik şüphesi kalır mı test yapayım mı ? Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada…Adetiniz geçmeden test yapmaniza gerek yok. Muhtemelen de hamile değilsinizdir ama her ihtimale karsin adetiniz gecerse test yaparsınız.
Herkeste yan etki yapmasına gerek yok ama içiniz rahatlayacaksa reglinizden sonra da test yapınAdet olduktan sonra hamilelik şüphesi kalır mı test yapayım mı ? Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada…
Kalmaz %99Adet olduktan sonra hamilelik şüphesi kalır mı test yapayım mı ? Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada…
Bugün regl gibi kanama gördüm daha adet günüme vardı ama sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? İç çamaşırım baya kirlenmişti yerleşme kanaması mıdır?Adetiniz geçmeden test yapmaniza gerek yok. Muhtemelen de hamile değilsinizdir ama her ihtimale karsin adetiniz gecerse test yaparsınız.
Regl oldunuz bence devamı gelirBugün regl gibi kanama gördüm daha adet günüme vardı ama sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? İç çamaşırım baya kirlenmişti yerleşme kanaması mıdır?
Teşekkür ederim evet hala devam ediyor ve kırmızı renkte. Cevabınız için tekrar teşekkürlerRegl oldunuz bence devamı gelir
Çok sevindim adınıza umarım ben de olurum artık psikolojim bozulduTeşekkür ederim evet hala devam ediyor ve kırmızı renkte. Cevabınız için tekrar teşekkürler
Ella çok etkili bir ilaç eminim olacaksınız , stres yapmayınÇok sevindim adınıza umarım ben de olurum artık psikolojim bozuldu
evet ben de bugün oldum çok şükürElla çok etkili bir ilaç eminim olacaksınız , stres yapmayın
Çok sevindim , geçmiş olsunnevet ben de bugün oldum çok şükür
Benim konuma da bakın lütfen yardımcı olunÇok sevindim , geçmiş olsunn
Adet olduktan sonra hamilelik testine gerek var mı ?evet ben de bugün oldum çok şükür
Hayır tabiki gerek yok hamile olmanıza olanak yoktu zaten sadece içim rahat olsun derseniz eczaneden alıp test yaparsanız negatifi görürsünüz zatenAdet olduktan sonra hamilelik testine gerek var mı ?
Çok teşekkür ederimHayır tabiki gerek yok hamile olmanıza olanak yoktu zaten sadece içim rahat olsun derseniz eczaneden alıp test yaparsanız negatifi görürsünüz zaten
Test yapmana gerek yok, kesin hamilesin.8 Ağustos günü cinsel ilişki yaşadım ama içeriye boşalma kesinlikle olmadı. Yumurtlama dönemim olabileceğinden korktum ve Zevk suyunda sperm olduğu söyleniyor. Bu durumdan dolayı zevk suyu bulaşmış olması ihtimaline karşı 9 Ağustos’ta yani ilişkiden yaklaşık 15 saat sonra ella hapı içtim. Yaklaşık 8 gün geçti ama hiçbir yan etki görmedim. Herkeste yan etki görülüyor mu? Regl günüm yaklaşık 24 ağustos gibi olacak. İlaç işe yaramış mıdır,hamile kalma ihtimalim var mıdır ? Test yapmama gerek var mı? Doğru sonuç için ne zaman test yapmalıyım?
Baya komikTest yapmana gerek yok, kesin hamilesin.
İnsanların sorularına yanlış cevaplar verip kaos yaratmak için gerçekten mutsuz olmanız lazım. İlk defa başıma gelen bir şey için hem cinslerimden yardım istemenin neresi yanlışTest yapmana gerek yok, kesin hamilesin.
Hamile olmanızın yanlış cevap olduğunu bildiğiniz halde neden soruyorsunuz peki?İnsanların sorularına yanlış cevaplar verip kaos yaratmak için gerçekten mutsuz olmanız lazım. İlk defa başıma gelen bir şey için hem cinslerimden yardım istemenin neresi yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?