Hamile miyimdir

Sarisinill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
12
2
1
32
Merhabalar
2aydır çocuk için deneme yapıyoruz fakat tutmuyor. Bu ay 3 hafta kadar folik asit kullandım. En son 11 aralıkta hasta oldum. Şimdi 3 ocakta haStalanmam gerekiyordu fakat 3 gün geçti hala hastalanmadım.. yarın sabah test yapıcam ama beklemek zor. Bu şekilde ilerleyen hamile kalan veya kalmayan oldu mu? Sadece ufak bilgiler almak istiyorum :) dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Canım adetin gecikmis zaten bi test yap bakalım. Folik asit hamile kalmaya yardımcı olmaz, ek gıdadır. Kullanmaya da devam et

Adetiniz normalde duzenlimidir ? Eger oyleyse buyuk ihtimal hamilesinizdr.mesala benim duzensizdir her ay gecikir 3/4 gunluk gecikme benim Her ay yasadim bir durum Sarisinill Sarisinill

ben de merak ettim sonuç nedir?

Bende aynı durumdayım bat 3 ocaktı hala gelen giden yok bu ay sakinim test mest yapmadım bekliyorum ama galiba hamileyim çünkü çok acayip belirtilerim var nasip bakalım aslında bu ay tutmasını da pek istemedim bıkmıştım artık kaç aydır hüsran boşvermiştim kesin tuttu sallamadım ya haftaiçi olmazsam test yapıcam

Doğru tahmin etmişim hamileymişim konuyu açan arkadaş ne yaptı acaba test yaptınmı hamileysen aynı günlerdeyiz 5+1 inş

Back
X